• 瀏覽: 5,625
  • 回覆: 65
+16
引用:
原帖由 Win晨 於 2020-10-21 03:16 PM 發表

中國官媒《央視軍事》19日在微博發布共機「驅離外機」影片,並宣稱近日1名執行空中警戒任務的共機飛行員發現有外機逼近中國領海,共機立刻上前進行驅離,影片裡播放中共飛行員錄音:「我是中國空軍,注意!你已進入中國軍機活動空域,危及飛行安全,表明你的國籍、身分和飛行目的。」
報導採訪在廣播中發聲的中共軍機飛行員「羅威」,他宣稱:「通常我們起飛之後,對方發現我們的戰機進入警戒空域之後,他們會選擇離開, ...
割櫈回水

引用:
原帖由 Win晨 於 2020-10-21 03:27 PM 發表

證明你估錯咯, 日本戰機?? 俄佬戰機?? 越南戰機?? 台灣戰機?? 美國戰機?? 菲律賓戰機??
咁你咪搵圖出黎囉 ! 講黎講去有條L用咩 !

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-10-21 03:29 PM 發表

我服喇
發現兩架敵機

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-21 03:31 PM 發表

發現兩架敵機
https://ak.picdn.net/shutterstock/videos/16931440/thumb/1.jpg?ip=x480
夠喇夠喇, 求你放過我

引用:
原帖由 Win晨 於 2020-10-21 03:16 PM 發表

中國官媒《央視軍事》19日在微博發布共機「驅離外機」影片,並宣稱近日1名執行空中警戒任務的共機飛行員發現有外機逼近中國領海,共機立刻上前進行驅離,影片裡播放中共飛行員錄音:「我是中國空軍,注意!你已進入中國軍機活動空域,危及飛行安全,表明你的國籍、身分和飛行目的。」
報導採訪在廣播中發聲的中共軍機飛行員「羅威」,他宣稱:「通常我們起飛之後,對方發現我們的戰機進入警戒空域之後,他們會選擇離開, ...
一個畫面等如整個過程,真係笑死人

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-10-21 03:31 PM 發表

夠喇夠喇, 求你放過我
1架F-15J, 1架F-16V

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-21 04:05 PM 發表

1架F-15J, 1架F-16V
人地話全部都係大陸軍機喎

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-10-21 05:30 PM 發表

人地話全部都係大陸軍機喎
都似架~

引用:
原帖由 catcatsunny 於 2020-10-21 05:59 PM 發表
日本F-15J

0:30 - 0:37 秒
https://news.sina.cn/gn/2020-10-20/detail-iiznezxr7094042.d.html
明明係蘇凱

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-10-21 06:24 AM 發表
逼近中方領海線近日解放軍空軍航空兵某旅執行海上防空警戒任務時,機師羅威發現有外國戰機進入警戒空域,於是以普通話及英語廣播,要求對方立即離開,惟對方仍繼續向中方的領海線逼近。羅威表示,當時已經清楚看到對方戰機上的機徽和機號,而對方不斷向其逼近,企圖干擾中方戰機的跟蹤監視。他立即在對方的後方轉彎,始終緊跟外機。外機在多番嘗試擺脫中方戰機未果下,最後決定遠離中方的海岸線,朝公海飛去。

https: ...
係越南嘅 蘇-30。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-21 07:23 PM 發表

明明係蘇凱
人地淨係比影住大陸機你睇個部份啫, 唔代表全程比你睇晒, 如果唔係東方張相係邊度黎 ? 如果係大陸機又使乜驅離 ?

引用:
原帖由 cnfr 於 2020-10-21 07:34 PM 發表

係越南嘅 蘇-30。

個標誌去左邊 ? 擦甩左 ?

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-10-21 08:26 PM 發表

人地淨係比影住大陸機你睇個部份啫, 唔代表全程比你睇晒, 如果唔係東方張相係邊度黎 ? 如果係大陸機又使乜驅離 ?
不停被踼爆不停耍賴都有嘅?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-21 08:34 PM 發表

不停被踼爆不停耍賴都有嘅?
我比埋圖又反問返佢, 佢又唔答咁都叫被踢爆 ? 你既邏輯......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]