• 瀏覽: 3,523
  • 回覆: 32
+8
引用:
原帖由 oyear 於 2020-10-17 10:12 AM 發表

釣魚台已經比中國海警漁政巡邏緊啦
仲發緊夢。
又唔面對現實,釣魚台已經被中國實際掌控。

又話唔上島呀馬,上左島你就無腥出啦。老解就係唔上,繼續推進中日韓自貿區激死你。

美國就快沒日啦。心裡著急嗎?就係唔上島。 ...
哇卡卡卡......
哇卡卡卡卡卡卡............

日本只能退避三舍

5年前,釣魚島海域幾乎從未有過中國海警船。但5年後,中國海警船巡航釣魚島,並進入12海裡主權區域,已經是家常便飯。

去年8月,一度有15艘中國海警船進入釣魚島海域。這麼多中國海警船,這麼多中國漁船,同時出現在釣魚島海域,在以前都是無法想像的。

敵強我弱如此懸殊,日本巡航船只能退避三舍,再沒有水炮大戰了。日本政府除了宣示要表示“冷靜和毅然”應對外,其實別無他法,只能不斷地提出抗議。

引用:
原帖由 KK_Chan 於 2020-10-14 11:02 AM 發表
開始要制造十月驚奇?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20201014/bkn-20201014020236245-1014_00912_001.html

美國海軍與日本海上自衞隊周一(12日)起在南海聯合行動,改善雙方的集體戰備狀態及應對任何情況的反應力。與此同時,美軍列根號航空母艦打擊群結束在印度洋的短暫行動並重返 ...
美國進行特大傷亡演習,今次死好多美軍,屍體全在海面浮下浮下!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-15 10:39 AM 發表

摧毀大6基地囉
防止共軍過海
擊落共匪米格機
夠未?
用咀炮??

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-10-14 01:55 PM 發表

美國佬係真怕大陸會動手打臺灣,不過就算真係打,美國又做得咩呢?
唔夠一日, 解放軍輸晒, 美軍戰力足以滅國, 唔好成日係度打飛機

真係掂就好似普京咁, 口頭講完, 全軍係邊境晒馬, 中國譴責就強烈, 軍演行出D都唔敢, 咪玩啦

引用:
原帖由 傻B六歲 於 2020-10-19 02:19 AM 發表

唔夠一日, 解放軍輸晒, 美軍戰力足以滅國, 唔好成日係度打飛機

真係掂就好似普京咁, 口頭講完, 全軍係邊境晒馬, 中國譴責就強烈, 軍演行出D都唔敢, 咪玩啦 ...
果然係人如其名

引用:
原帖由 pakinHK 於 2020-10-18 10:48 PM 發表

用咀炮??
係呀
咁你仲驚咩?

表現沉船?真好驚喎

移動的棺材板,戰機起飛等你有去無回

H-6N 圖片出來了

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-10-19 01:43 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=QpKYem_SVwQ
Barksdale Air Force Base 太遠了!

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-10-18 10:29 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=pRJhDzQiuJg
美帝

引用:
原帖由 catcatsunny 於 2020-10-17 10:46 AM 發表
日本只能退避三舍

5年前,釣魚島海域幾乎從未有過中國海警船。但5年後,中國海警船巡航釣魚島,並進入12海裡主權區域,已經是家常便飯。

去年8月,一度有15艘中國海警船進入釣魚島海域。這麼多中國海警船,這麼多中國漁船,同時出現在釣魚島海域,在以前都是無法想像的。

敵強我弱如此懸殊,日本巡航船只能退避三舍,再沒有水炮大戰了。日本政府除了宣示要表示“冷靜和毅然”應對外,其實 ...
就因為這些,所以我成日笑班美狗,明明現今中國就強過日本好多,亦同美國戰力相當,有中國人唔做,要諉屈自己,有同美國人平起平坐的中國人唔做,要去做連日本2線人都不如的美狗?

唔係咁蠢嘛?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]