• 瀏覽: 1,004,403
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 226
+1019
印度要玩軍備競賽!哈哈!

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-17 04:15 PM 發表

咪又係高官、軍佬cap水

乜今時今日先係第一個印度冬天咩

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-17 03:45 PM 發表
樣版戲,幾悶!

巴育代表嘅係軍隊/軍政府,巴育不會辭職,即係軍隊唔會退讓。而且班泰暴前兩日仲嚇親泰皇后。泰國三大勢力(皇室、軍隊及佛教),泰暴得罪咗兩個,由此,事無善了,我估計2020年底前泰暴可以收皮了。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-17 04:15 PM 發表

老尾有無4000米以上高海拔高寒嘅設備賣比咖喱軍先?
真心請教。

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2020-10-17 03:26 PM 發表

此計大妙.
呢個想法我去年已提出,「騰籠換鳥」咁發展明日大嶼,三幾年已經有市區空出嘅土地發展房屋。

引用:

新型裝備要時間熟悉操作,維修人員要時間了解

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2020-10-17 05:02 PM 發表

新型裝備要時間熟悉操作,維修人員要時間了解
緊急喎,佢老尾點會有咩新型裝備
老尾只會喺倉底抽啲禦寒裝備物資嚟賣畀老三都算係一家便宜兩家著啦

不過要老尾即時供貨
又要老三後勤馬上安排送上前線
真係唔知幾時先可以到士兵手
真係要老三啲士兵點凍都唔好死住啊

引用:
原帖由 小市民0009 於 2020-10-17 05:48 PM 發表

緊急喎,佢老尾點會有咩新型裝備
老尾只會喺倉底抽啲禦寒裝備物資嚟賣畀老三都算係一家便宜兩家著啦

不過要老尾即時供貨
又要老三後勤馬上安排送上前線
真係唔知幾時先可以到士兵手
真係要老三啲士兵點凍都唔好死住啊 ...
老美即使有裝備,也不可能供應廿萬人使用,唯一辦法係求中國落急單,即使以中國的產能,當貨物到達阿三軍已經凍死一半要被迫撤退。

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-17 04:57 PM 發表

呢個想法我去年已提出,「騰籠換鳥」咁發展明日大嶼,三幾年已經有市區空出嘅土地發展房屋。
有市區靚地都要曬二三十年先可以起樓,啟德就係咁

引用:
原帖由 hesheit111 於 2020-10-16 11:01 PM 發表

你真係講得無錯,陳帆想擱置。。。👺

運房局考慮暫停一手空置稅審議 地建會梁志堅︰不是合適時機推出
https://www.hk01.com/article/536770?utm_source=01appshare&utm_medium=referral ...
沈大C話擱置都無所謂,
反正樓市會爆,
到時唔洗多一樣野賴政府.

引用:
原帖由 054D 於 2020-10-17 03:31 PM 發表

港獨係無可能的, 任何情況下都唔會發生
就係有愚人信係可行,腥港人就係咁L蠢,同阿爺鬥吾揾腥港開刀找誰開?低成本仲大把自動漢奸幇手,吾洗陪訓的,而家仲染埋泰仔添。

引用:
原帖由 ahmei 於 2020-10-17 07:47 AM 發表

呢條痴瘋係害人精,去年同泰反對黨領袖會面,真係唔知有冇教路搞搞震。
https://fs.mingpao.com/ins/20191011/s00001/41d388d5ddc615ee363873c947eb4d32.jpg
痴風已入黑名單,
不能入境泰國.
上次被扣留十幾個鐘再遣返.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]