• 瀏覽: 1,004,410
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-10-15 03:49 PM 發表

系想打/殺
金牌吊燒李柱銘......

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-10-15 09:36 PM 發表

唔係以spot價回收, 係spot價嘅80%, 賣出價就spot加少少。

所以我得到嘅結論係, 雖然利記買銀唔係特別平, 但係佢嘅回收價比較高, 所以都買得過。正如我上面果舊Scottsdale, LPM有賣價冇回收價, 將來急住想賣出套現的話, 可能都係要低價賣俾鎔金店。如果唔想去利記買銀, 就應該揀D係LPM有回收嘅銀條, 將來可以大約spot賣返比佢, 但係要假設間野未執同埋冇更改 ...
借問聲周xx係咪之前話係油蔴地果間?

引用:
原帖由 神..六 於 2020-10-15 10:59 PM 發表

金牌吊燒李柱銘......
炒蝦拆蟹唔方開心

引用:
原帖由 wingll 於 2020-10-15 06:41 PM 發表
政治正確👍🏻
點解唔係內地而係新加坡
係咪清唔到零放棄左同內地開關

引用:
原帖由 dustin 於 2020-10-15 11:09 PM 發表

借問聲周xx係咪之前話係油蔴地果間?
係, 廟街近佐敦道

跳蚤好像在劇透,他告訴大家,征灣灣將係一場史無前例的無人科技之戰!
終合各種消息,再加上主席一到深圳後就即回北京,武統會不會在這星期天發生呢?

跳蚤 10/15
來了!真滴來了!

站在歷史正確的一邊!勿謂言之不預也! 

武帝有點不耐煩了,不弄一下村里都以為我們是病貓!不等了一分鐘也不等了!弄一下才有活力!(慢!好像又有點問題,地主這一腳還在泥坑裡!就這么高調要弄一下小島,是不是虛則實之、實則虛之?)就在所有人猜想貧民死不死得起獨生子女的時候,貧民高調的改寫了未來戰爭模式,這……就……有點不道德了!你特么的一水的無人裝備打草莓軍,給不給人活路?這次的無人板磚亮瞎了好多人的鈦合金眼鏡!這不科學啊!地主沒有的我們也有了?這是不給地主一點臉面了!窮時穿插包圍,達則火力覆蓋!有那么一款火箭炮!呸!要臉不要?那是火箭炮嗎?那就是集群無人灰機,還特么的編隊自主尋找打擊目標,這讓反導防空怎么防?你給我出個主意!小島自認為水雷是救命的稻草,你整出天女散花式的無人小船清障,這么多的未來戰爭模式的板磚都給你們看了!你要是還不知道死活那就干!

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-15 11:24 PM 發表
跳蚤好像在劇透,他告訴大家,征灣灣將係一場史無前例的無人科技之戰!
終合各種消息,再加上主席一到深圳後就即回北京,武統會不會在這星期天發生呢?

跳蚤 10/15
來了!真滴來了!

站在歷史正確的一邊!勿謂言之不預也! 

武帝有點不耐煩了,不弄一下村里都以為我們是病貓!不等了一分鐘也不等了!弄一下才有活力!(慢!好像又有點問題,地主這一腳還在泥坑裡!就這么高調要弄一下小島 ...
可能有朝起身睇新聞已經打完😂

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-10-15 11:13 PM 發表

炒蝦拆蟹唔方開心
金牌吊燒李柱銘
爆炒老蟹方安心
蒜頭炆燉av肉
油鹽水煮李桌人.........

個個週末都好擔心又期待

引用:
原帖由 神..六 於 2020-10-15 11:31 PM 發表

金牌吊燒李柱銘
爆炒老蟹方安心
蒜頭炆燉av肉
油鹽水煮李桌人.........
李卓人留返俾我!
食人血饅頭咁多年,食到肥頭耷耳。點天燈就最啱。

引用:
原帖由 diverstranger 於 2020-10-15 11:39 PM 發表

李卓人留返俾我!
食人血饅頭咁多年,食到肥頭耷耳。點天燈就最啱。
哈,
董卓嗎

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-10-15 02:20 PM 發表
淘寶台灣發聲明 12月31日結束在台經營

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201015/bkn-20201015113622013-1015_00952_001.html
我識既台蛙都好中意淘寶, 無得淘寶買平嘢, 真係唔知點算好

微博都在瘋傳這張圖,聽朝等睇好消息。

引用:
原帖由 dustin 於 2020-10-15 01:39 PM 發表

有無諗過一樣嘢,公開試level不斷降低,唔單止就學生,仲係要就埋教畜。識得有個黃屍教中文,笑長輩未讀過大學,無學識,無知婦孺,但佢去旅行簡單寫張名信片,偶然俾呢啲無讀過大學,有啲小學畢業嘅長輩睇到,竟然發現一堆錯別字,而佢正正就係大埔果間主修教中文。又有得中學學歷,佢睇唔起嘅長輩同佢傾中史及詩詞,佢又唔識答,長輩問"如果你啲學生問你點算?", 佢答"咪答佢地唔係課程範圍,唔答囉". ...
唔出奇
我識唔少人做老師只係當打份工
D同學畢咗業之後, 叻果批走去繼續讀上去, 或者搵到好公司請
而唔叻果D搵唔到工, 就會走咗去做老師

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-10-15 11:39 PM 發表
個個週末都好擔心又期待
所以暴動以來都好夜瞓。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]