• 瀏覽: 1,004,411
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-10-15 05:37 PM 發表
泰國通沖哥直擊緊急狀態令下嘅曼谷
https://www.youtube.com/watch?v=md2nNS-V1dM&ab_channel=rogerwu
沖哥穩陣著白色衫

希望有朝瞓醒,PLA己登陸,梧桐完成,生擒蔡蛙

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-10-15 05:51 PM 發表

胡惠沖係yc 嚟喎,做乜唔去支持泰國抗爭者?
唔講冇留意是YC

引用:
原帖由 wingll 於 2020-10-15 18:41 發表

政治正確👍🏻
正常,台灣連檢測都可以做假

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-10-15 06:46 PM 發表

但在下想返國內多啲。😭
唔清零唔使旨意

中美脫鈎?蘋果iPhone12支持北斗導航,北斗利潤增30倍!

中國無所謂,但美國企業不大願意唄!

引用:
原帖由 都得 於 2020-10-15 07:09 PM 發表
希望有朝瞓醒,PLA己登陸,梧桐完成,生擒蔡蛙
今日學咗幾個詞,梧桐、安平、鐘聲

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-15 18:53 發表

多角度思考:
點解新加坡會第一個同意與愚港執行旅遊氣泡先?
因為係全球第一個大陸以外可以真正控制到疫情嘅國家?

引用:
原帖由 清晨小小樓奴 於 2020-9-24 08:00 PM 發表

謝謝資訊,我用卡類積分換的。所以先留意到有減糖電飯煲。
我見The Club都有減糖電飯煲, 仲要有埋SGS認証, 而且塗層仲係食品級
https://www.clublike.com.hk/rewards/family-household/bokuk-digital-low-sugar-rice-cooker-black-white-cr-mel001.html

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-10-15 05:51 PM 發表

胡惠沖係yc 嚟喎,做乜唔去支持泰國抗爭者?
呢條友...無言!😖

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-10-15 05:58 PM 發表

佢嘅回收差價係630蚊, 好似貴過利記少少(印象中係500-600), 忠記我就唔知喇!

留意返, 佢嘅賣出價應該平過利記, 因為我記得利記貴行山一舊水左右, 而以今日牌價計呢間比行山再平幾十蚊, 所以回收價會低過利記回收自家貨。

所以我地一直都話以買賣差價計行山五兩裝係最化算架喇, 我見周XX嘅四方肚臍餅造型幾得意, 我冇買過一兩裝, 先至買幾個儲下之嘛。

佢地有收銀, 我 ...
TKS for sharing

佢銀都有... E幾款LPM都可能無貨.... 成幾KG, 都好重下....

引用:
原帖由 科姐 於 2020-10-15 07:51 PM 發表

今日學咗幾個詞,梧桐、安平、鐘聲
有咩特別意思?

引用:
原帖由 muihin 於 2020-10-15 08:22 PM 發表

TKS for sharing

佢銀都有... E幾款LPM都可能無貨.... 成幾KG, 都好重下....
Scottsdale果舊有得訂, 現價$2443, 我果舊平D

同埋我問左佢地, 白銀回收價係spot 80%

附件

QQ截图20201015204131.png(156.04 KB)

引用:
原帖由 muihin 於 2020-10-15 08:30 PM 發表

有咩特別意思?
梧桐係普通話 武統嘅意思,安平、鐘聲係人民日報署名,有唔同含意,可以上微博睇下內地網民點解釋

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-10-15 08:43 PM 發表

Scottsdale果舊有得訂, 現價$2443, 我果舊平D

同埋我問左佢地, 白銀回收價係spot 80%
,.... 又平又唔洗等貨已經夠啦....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]