• 瀏覽: 61,479
  • 回覆: 474
  • 追帖: 4
+26
印好曬

好正確,自己做唔掂既,咪等上頭指示囉,
由好打得變唔揪得,好應該乖乖聽話
泛民原本諗好點搗亂,而家又要慢慢估過,爽

引用:
原帖由 au12300au 於 2020-10-14 12:41 PM 發表

自己的施政報告靠邊站,即話比人知現在不是自己的施政。
根本就係咁,只欠未講出口。
香港今時今日,多謝兩個數字領導,689,777。

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-10-14 10:48 AM 發表
乜嘢都要中央幫手?9吹又話唔介意深圳好過香港!點解柒婆施政唔主動D?自己唔想辦法去超越澳門,超越深圳?樣樣要阿爺出手?胡先生做事有主見!有能力得多! ...
真係連鳩氣都嘥埋
講得出嗰下好野,政棍就話袋住拾皮野一個月
乜撚都反姐,估唔到真係有信眾

如果真係有好措施幫到手,又唔介意押後喎

引用:
原帖由 shizuma 於 2020-10-14 10:15 AM 發表
中央送桂山島,好多野要協調
樓主,清醒的啦,你老細去你寫字樓,你仲係廁所打飛機

希望有好消息啦

引用:
原帖由 ingredient 於 2020-10-14 12:58 PM 發表

根本就係咁,只欠未講出口。
香港今時今日,多謝兩個數字領導,689,777。
一個搞港獨一個搞送中?搞到分化了香港人,搞到香港完了。

引用:
原帖由 peter925 於 2020-10-14 11:15 AM 發表

香港人唔要偏遠島嶼,一定要明日大嶼。
唔要即是唔比面

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-10-14 10:48 AM 發表
乜嘢都要中央幫手?9吹又話唔介意深圳好過香港!點解柒婆施政唔主動D?自己唔想辦法去超越澳門,超越深圳?樣樣要阿爺出手?胡先生做事有主見!有能力得多! ...
我覺得姓胡嘅玩野喎,一方面又話唔做野提高香港地位,唔解決失業經濟問題,另一方面又帶頭拉布阻礙立法,亦帶頭或鼓吹遊行示威攬炒,即係拉停架車又係你,話架車唔行又係你,條友係我果區嘅區議員,果陣李華明退休(定係唔再選,唔太記得,不過上網查應該搵到)力推佢話大家支持佢啦,胡仔(果陣李生係咁叫佢)做實事,因爲我本身覺得李比較少搞政治,都幾幫個區做野先聽佢講..姓胡嘅當選咁多年,其實諗諗下佢實係冇為個區做過d乜,信錯李華明

特首上深圳求習大大救港,傾得成就可以係施政報告講出嚟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]