• 瀏覽: 4,754
  • 回覆: 38
台灣想打日本?!

美軍要退出東亞救以色列
美軍走佬前誘騙日本軍國主義復活
美軍一走
上策→中日和解
中策→海空封鎖迫令投降
下策→核平日本

用不著出兵,等佢陸沉就會歸降

大概無勝算了。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-2 06:42 AM 發表
台灣想打日本?!
台灣軍事力量排26, 日本排第5,

台灣打風濕咩

台灣第一美人林志玲都知唔夠日本打, 所以投誠了日本嫁條大鹹濕, 言誠旭 mola mola

所以台灣想反擊, 就應過去娶佢的.............死勒, 諗唔日本有邊個正經的係靚添, 靚嗰D走晒走拍AV添

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-2 04:57 PM 發表

台灣軍事力量排26, 日本排第5,

台灣打風濕咩
所以樓主問有冇可能囉,咁台灣偷襲日本都得掛。

進攻日本有違毛主席感謝皇軍侵華精神!

打日本邊度先 打沖繩 係有勝算嘅 打日本本土 係冇乜勝算 如果將佢嘅地方打殘 係可以嘅 但係要霸佔日本 中國應該做唔到 要陸軍上岸 反而俄羅斯係可以嘅 北方四島 首先佔據北海道 慢慢打去日本 如果美國唔放原子彈上日本 俄羅斯就真係喺北方四島上岸啦

引用:
原帖由 Iri 於 2020-10-2 07:18 AM 發表
美軍要退出東亞救以色列
美軍走佬前誘騙日本軍國主義復活
美軍一走
上策→中日和解
中策→海空封鎖迫令投降
下策→核平日本
如果中國真係有核彈,我就真希望能核平日本,不過而家既中國人係無乜膽量

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-2 05:07 PM 發表

所以樓主問有冇可能囉,咁台灣偷襲日本都得掛。
冇啦, 連過去溝晒佢的日本妹 大作戰都唔可能

但台灣打佢主人日本, 靠雄3呀??靠F16V呀??

真係靠把炮咀都未必得啦!

台灣必輸, 中國贏

引用:
原帖由 wangqion 於 2020-10-2 06:13 AM 發表
日本人曾經喺我國犯下滔天罪行,我哋可以選擇頂,但系我哋可唔可以決定戰爭,打埋後可唔可以贏?
點解要打日本先?

引用:
原帖由 wangqion 於 2020-10-2 06:13 AM 發表
日本人曾經喺我國犯下滔天罪行,我哋可以選擇頂,但系我哋可唔可以決定戰爭,打埋後可唔可以贏?
其實大部分國家都犯過滔天罪行,尤其是搞殖民地的國家,殺左吾少南美、非洲人、印第安人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]