• 瀏覽: 10,808
  • 回覆: 117
引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-30 01:42 PM 發表

火影?!
其實,那些都是搭載無人機的。現在無人機強大得很了。看看最近兩年中東和北非吧,大陸出口到那的都還是減配的外貿版。

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-9-29 09:11 PM 發表

閉門自造J20.你架仔隻心神响邊吖
好笑。
j20隨便飛左上天之外,仲做過d乜野?
實戰擊落左乜野目標?
中國話係j20,係10代機都得啦。

中國政府話比你聽,唔會人傳人你信唔信? 佢又話可控可防叫你唔駛驚唔會爆發,你又信唔信。

乜都任佢講,肺炎係從天而降跌落武漢喎。

連軍演視頻都咁古怪。
你信佢?

今天的海戰是打導彈的。 你估仲100年前打大炮?

引用:
原帖由 wai177 於 2020-9-30 05:21 PM 發表

好笑。
j20隨便飛左上天之外,仲做過d乜野?
實戰擊落左乜野目標?
中國話係j20,係10代機都得啦。

中國政府話比你聽,唔會人傳人你信唔信? 佢又話可控可防叫你唔駛驚唔會爆發,你又信唔信。

乜都任佢講,肺炎係從天而降跌落武漢喎。

連軍演視頻都咁古怪。
你信佢? ...
你尾🐶F22又做過乜?跌機吖唔信大陸信你儍侵飲滴露吖你主人死9咗廿9幾萬人都唔🐷幾happy點解你仲未死嘅小心儍侵制裁你吖

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-9-30 06:32 PM 發表

我中學通識科個Miss話中國從未在軍事贏過日本,
因為歷史陰影,所以都係吾會同日本開戰
乜你有讀過中學架,點解成個小學雞咁

臺灣佬想捧日本仔,去挨第二次原子彈打擊。國家間打仗,打啲係國力同埋戰斗意志。按中國啲發展,日本一定唔敢同大陸開戰。

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2020-9-30 06:49 PM 發表
臺灣佬想捧日本仔,去挨第二次原子彈打擊。國家間打仗,打啲係國力同埋戰斗意志。按中國啲發展,日本一定唔敢同大陸開戰。
日本要報仇都唔係搵中國啦,你話搵邊個呢?!

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-9-30 06:04 PM 發表

你尾🐶F22又做過乜?跌機吖唔信大陸信你儍侵飲滴露吖你主人死9咗廿9幾萬人都唔🐷幾happy點解你仲未死嘅小心儍侵制裁你吖 ...
f22做過乜?
上過戰場囉,有執行過任務囉。

咁到底j20做過乜?

引用:
原帖由 wai177 於 2020-9-30 08:09 PM 發表

f22做過乜?
上過戰場囉,有執行過任務囉。

咁到底j20做過乜?
你話吖.有冇响戰場進攻嘅片吖

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-9-30 08:16 PM 發表

你話吖.有冇响戰場進攻嘅片吖
你贏了,哈哈哈。

全無理據,懶得同你講了

引用:
原帖由 wai177 於 2020-9-30 08:19 PM 發表

你贏了,哈哈哈。

全無理據,懶得同你講了
你話F22有作戰吖嘛!點解冇任何視頻齋噏吖

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]