• 瀏覽: 48,103
  • 回覆: 390
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 一條膠龍 於 2020-9-21 08:42 PM 發表
黃人真係冇個正常
佢地根本就係魔族!!!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-21 08:48 AM 發表

張相已經暗示一陣啜爆
性暗示的一種.

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-9-22 11:01 PM 發表

性暗示的一種.
即係發姣囉, 兩子女之母的黃人...可以對隻25碎,玩到未老先衰似, 的曱甴姣到咁

令我想起黑暴有人妻背離家庭去做天使, 天要向曱甴基金乞2500蚊墮胎費...

cheap精到呢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-22 11:26 PM 發表

即係發姣囉, 兩子女之母的黃人...可以對隻25碎,玩到未老先衰似, 的曱甴姣到咁
25 性能力唔係講笑, 我當年一晚最少三次!
但依家3張幾, 三晚一次都感覺好累! 唉!

會唔會玩眾籌架,為咗曱甴婚都離埋,點養仔女供樓,黃傻手足快D貢獻呀😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-9-23 12:18 AM 發表

咪睇輕而家班學生, 分分鐘十多歲已食偉哥, 到25歲可能連啪6粒偉哥都起唔到機....................不少已未老先衰.

引用:
原帖由 天生綠色腳指 於 2020-9-23 12:29 AM 發表
會唔會玩眾籌架,為咗曱甴婚都離埋,點養仔女供樓,黃傻手足快D貢獻呀😂😂😂😂😂
傳............佢老婆咪利用了柳的最後力量來眾籌幫佢開店囉, 柳儍到以為自己有叫座力, 一呼眾曱甴獻金, 怎知曱甴群醉翁之意, 輪佢老婆先係真目的.

所以老婆間店開成, 但老婆都被曱甴抬走...

蠢!!!!(同魔鬼攞錢)

免費雞

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-21 08:11 AM 發表
前無綫(TVB)新聞主播柳俊江上周三(9/9)於觀塘與另一名25歲男子涉嫌在公眾地方打架被捕,消息指柳俊江正與其妻子雷康怡(Florence)鬧離婚並已

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200920/384493107951046656.jpeg/0v196L5LWAM6MOBHW9qKlSzyfiWzLWcujZQqq42UKqs?v=w12 ...
花柳江鬼鼠樣衰卻自認男神,戴綠帽係必然嘅事

引用:
原帖由 facrl 於 23-9-2020 09:51 發表

花柳江鬼鼠樣衰卻自認男神,戴綠帽係必然嘅事
正確係
花柳江鬼鼠樣衰賓州短卻自認男神

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-9-23 12:18 AM 發表

好奇,你衰退咁快,而家條脷胎是白定紅?

是白色, 多是陽虛,是紅的又口水不足多是陰虛,有得改善喎

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-23 10:51 AM 發表

正確係
花柳江鬼鼠樣衰賓州短卻自認男神
除非是花柳江是出軌或是嚴重家暴,否則,佢老婆就係淫婦紅杏出牆,值得被唾罵

但看情形,佢戴綠帽都唔敢駡老婆,怎會家暴?

引用:
原帖由 bobo5354 於 2020-9-23 09:50 AM 發表
免費雞
所以,開始唔鍾意新一代的港女,朝秦霧楚!

反而,大陸的女生會比較忠於愛情

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]