• 瀏覽: 10,379
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-14 14:22 發表
一邊封鎖了我,卻又跑進我的帖來撒尿,是一種變態的行為嗎?
公我贏字你輸,有我講冇你講。
某人自得其樂,我就當係娛樂。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-17 12:07 PM 發表
你離題了。
為啥不敢談論發射火箭失敗。
為啥避談中國人劣根性。
為啥選擇誣蔑浪裏白條網友?
@vvoy 不是「我厭倦了」?真是這麼快便守不住了?

中國發射失敗是缺美國芯片?以色列不會缺美國芯片吧?
美國肯定不缺美國芯片了。
然以色列跟美國都曾發射失敗,這代表甚麼?

請用貴腦,不要老依賴別人給答案,因為「我厭倦了」🎉🎉🎉

引用:
原帖由 貓男 於 2020-9-17 12:31 PM 發表

公我贏字你輸,有我講冇你講。
某人自得其樂,我就當係娛樂。
🙈🙉🙊

@良心之光
9月15日,中國在黃海海域用長征十一號海射運載火箭,採取「一箭九星」方式將「吉林一號」高分03-1組衛星送入預定軌道,成功發射。

哎呀!成功發射喎!
仆街囉!

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-17 12:47 PM 發表
@良心之光
9月15日,中國在黃海海域用長征十一號海射運載火箭,採取「一箭九星」方式將「吉林一號」高分03-1組衛星送入預定軌道,成功發射。

哎呀!成功發射喎!
仆街囉! ...
此位師兄
政治乃是嚴肅的事.....
死啦,我都系學吾到他果種認真的胡說八道

發現白生好似好驚我,未曾留言已拉黑,呢啲係咪叫至高境界~

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2020-9-17 03:38 PM 發表

此位師兄
政治乃是嚴肅的事.....
死啦,我都系學吾到他果種認真的胡說八道
條友都白痴,呢度係討論區咋,佢以為係上議院呀? 政治係嚴肅? 台灣議會成日發生全武行,香港議會咪又掟蕉,玩屎,嚴肅喎😂

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-9-18 05:23 AM 發表

條友都白痴,呢度係討論區咋,佢以為係上議院呀? 政治係嚴肅? 台灣議會成日發生全武行,香港議會咪又掟蕉,玩屎,嚴肅喎😂
他已經被人圍剿多日,可惜,戰鬥力驚人

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 14-9-2020 10:55 發表
最起碼中國航天無死過一個人,老美就爆到以後幾乎唔敢送人上去
中國航天吸收了不少美國前人的經驗。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-17 10:30 AM 發表
@直線國國王  
你們的戲:三五成群地遮掩我的有營養的留言-- 我厭倦了。
國家興亡匹夫有責,你督促你的子民關心國家大事,停止花一些無謂的精力研究一介草民【浪裏白條網友】
還有,在你開本帖子的時候關於發射火箭失敗的原因,你是不是茫無頭緒的? ...
@良心之光
你嘅病已經確診。

孔子對閣下嘅一段話:
「人不敬我,是我無才;我不敬人,是我無德。人不容我,是我無能;我不容人,是我無量。 人不助我,是我無為;我不助人,是我無善!」

而家你知點解咁多人向你落井下石未?
你應得嘅,唔使多謝網友。

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2020-9-18 06:45 AM 發表

他已經被人圍剿多日,可惜,戰鬥力驚人
只能說賴死能力強,毫無戰鬥力,講來講去三幅被。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 09:55 AM 發表

中國航天吸收了不少美國前人的經驗。
中國航天係源出前蘇聯,唔知就唔好衝出嚟柒

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 18-9-2020 10:44 發表

中國航天係源出前蘇聯,唔知就唔好衝出嚟柒
經驗肯定係四處去吸收的,無容置疑。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 10:45 AM 發表

經驗肯定係四處去吸收的,無容置疑。
美國晨早禁高科技出口到中國,甚至唔批准進入以前嘅太空站,吸條毛~你同白條原來同一程度

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]