• 瀏覽: 3,158
  • 回覆: 32
印度累計新冠肺炎確診病例逾511萬宗,為全球第二嚴重的國家,僅次美國。印媒周三(16日)報道,印度軍隊中近2萬人感染,35人死亡,情況相當嚴峻。病歿軍人不會獲得賠償,但可獲臨終福利金。

印度國防部長奈克(Shripad Naik)給下議院的書面回覆中披露,軍隊至今共有19839宗確診,其中陸軍感染人數最多,達16758人,然後依次是空軍和海軍,分別有1716宗和1365宗確診;而在病逝的35人中,陸軍佔32人,其餘3人來自空軍,海軍則未出現死亡病例。奈克表示,所有服役期間病逝的軍人皆可獲得臨終福利金。

印度的疫情近期呈爆炸式增長,11天內確診人數從400萬增加至500萬,9月以來的確診病例佔總數約三成。至今染疫死亡人數超過8.3萬人,死亡率為1.63%!

亞三又取得另一世界冠軍!👍👏🤣

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200917/bkn-20200917160319236-0917_00912_001.html

在位求穩,  在野求亂 !
印度草木皆兵好驚
印度不要怕
中俄是印度永遠的朋友
中俄幫印度治理疫情
中俄幫印度炸平美國恐怖分子
中俄幫印度一帶一路和氣生財笑嘻嘻

死咗,又掟落恆河餵食人魚,恐怖!

今次印軍係俾美國肺炎害死的!

而家終於明中國怎解唔同印軍打,要拖了,解放軍打了疫苗,印軍就裸對美國肺炎,唔打都贏

今次怪錯了中國添 sorry 

前線老解一早打哂疫苗啦!

印軍千億買武器,但敵人係美國肺炎,所以嘥晒d錢都買唔啱武器,仲得罪埋全球唯一能生產出對抗武器的中國,呢鋪都算抵銀死囉

中國今鋪借美軍生化武器之力打殘印度,勁!

建議莫迪大量入漂白水,看看信特朗普,係咪得救

XXX 送唔值$$ 帶病毒 大兵 去污染 佛教 聖地? 

屌,三哥咪能過黎呀

引用:
原帖由 sng850 於 2020-9-17 08:09 PM 發表
印度累計新冠肺炎確診病例逾511萬宗,為全球第二嚴重的國家,僅次美國。印媒周三(16日)報道,印度軍隊中近2萬人感染,35人死亡,情況相當嚴峻。病歿軍人不會獲得賠償,但可獲臨終福利金。

印度國防部長奈克(Shripad Naik)給下議院的書面回覆中披露,軍隊至今共有19839宗確診,其中陸軍感染人數最多,達16758人,然後依次是空軍和海軍,分別有1716宗和1365宗確診;而在病逝的35人中 ...
衝出亞洲

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-17 08:22 PM 發表
印軍千億買武器,但敵人係美國肺炎,所以嘥晒d錢都買唔啱武器,仲得罪埋全球唯一能生產出對抗武器的中國,呢鋪都算抵銀死囉
俄螺絲已公開發售疫苗

引用:
原帖由 hkfc002 於 2020-9-17 11:31 PM 發表
屌,三哥咪能過黎呀
淋病成日接收有病呀叉返港傳菌

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-17 08:19 PM 發表
而家終於明中國怎解唔同印軍打,要拖了,解放軍打了疫苗,印軍就裸對美國肺炎,唔打都贏

今次怪錯了中國添 sorry 
印度吾止要應付新冠,仲有肺癆,佢嘅醫療系統爆緊,經濟亦吾掂。吾值得同佢打,俾機會佢轉移視線。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]