• 瀏覽: 1,004,307
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 explorerfnk 於 2020-9-16 04:31 PM 發表

師兄講得無錯. 對水位直接影響不大.

不過都剛剛SEARCH 過, 也許會加速地球暖化, 起間接作用.

-----
你或許疑惑,北極冰川融化關南極什麼事?我們都知道,南極洲在不斷縮小,一個主要原因是全球氣候變暖;還有一個原因是海水溫度。北極冰川呈白色,可以有效的反射太陽光,減少地球溫度,如果這些冰川全部消失。那麼額外的太陽光將增加海水溫度,進而加劇南極消融速度!

原 ...
謝謝師兄講解,有道理呀

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-16 10:39 AM 發表
香港狗官當道,墮萬丈深淵之勢不可止,美爆港破。。。

黎智英等26人涉違法集結押10.15再訊 控方指有潛逃風險申禁離港,但巳被批可離港

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0915_00822_001.html ...
中央幾時有所行動?咁樣真係公然放生,墮落至此!

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-9-16 10:55 AM 發表

會不會是個坑。黃官唔敢審又唔敢得罪阿爺,派返本護照比毒黎博佢好似12暪逃咁「自動送中」
Cap低呢段新聞,到毒黎潛逃時寄返比劣政c同法院
之前唔係話唔俾肥佬離港咩?定係我記錯?

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2020-9-16 04:55 PM 發表

最好去到泰國比人拉9佢坐監
2016, 打靶仔曾在泰國機場被拘禁十二小時,  遣返香港.
另外大馬同星加坡都唔比佢入境.
過街老鼠一隻.

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-9-16 03:05 PM 發表

選人果然係骨格精奇👍
去老尾選人係有策略的,選的都是骨格精奇然後比其他年青人睇到,這些趴街都做到老尾代言人再睇返自己一樣可以,所以個個爭出位有幾激得幾激

想睇馬兄講爛透的屍發,睇住佢地為禍香港好難頂!
幾時先至有改革

曱甴唔係一般的蠢,係好蠢;唔係一般的傻,係好傻!

好啊!原來就是一個大坑!就等他跳!

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-16 08:59 PM 發表
開心到癲

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-16 08:59 PM 發表
我真心覺得大部份腥港人無讀過書,連幼兒園都冇,一般常識,認賊作父,倒自己米,顛倒黑白,係白痴才信,點知大把腥港人信。

又講掂數,簽完合約了,表演!

老美一次過要賣七種武器給灣灣,灣灣當然要!網上群眾對所謂惠台已變得極反感,如果明天攻台,應該無人反對!

HM 說不要和新疆做交易,這簡單,就請 HM 離開中國算了,甚麽也不用說!

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-16 09:01 PM 發表
好啊!原來就是一個大坑!就等他跳!
國安法已經訂明左用任何方式阻礙議會順利進行即屬違國安法,拭目以待

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]