• 瀏覽: 956
  • 回覆: 12
我就覺得最好分開判,一兩個打靶,有一班就重囚,再放三兩個返香港,等啲人以為果三兩個係二五仔。
哈哈,諗起都興奮呀!🤣😂🤣

驟眼睇覺得樓主有D黑心, 但諗真D呢班仆街又確係抵L死, 都斷到正班家人仲寸過馬撚, 夠膽死要求港府向大陸欏人, 表現出曱甴最乞人憎果種狂婪自大, 我肯定將來果12隻返到香港一定老作老屈大陸. 我係阿爺一於煮L重佢地米, 反正係唔係都俾佢地妖魔化, 老Hi都唔蝕底. 佢地嘅下場就怪佢地班曱甴手足.

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-15 02:50 PM 發表
驟眼睇覺得樓主有D黑心, 但諗真D呢班仆街又確係抵L死, 都斷到正班家人仲寸過馬撚, 夠膽死要求港府向大陸欏人, 表現出曱甴最乞人憎果種狂婪自大, 我肯定將來果12隻返到香港一定老作老屈大陸. 我係阿爺一於煮L重佢地米, 反正係唔係都俾佢地妖魔化, 老Hi都唔蝕底. 佢地嘅下場就怪佢地班曱甴手足. ...
我肯定佢哋 冇返黎香港 呢會事了! 就係有, 10年後啦!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-9-15 02:59 PM 發表

我肯定佢哋 冇返黎香港 呢會事了! 就係有, 10年後啦!
當十年後返來, 佢地唔會話自己錯, 只會老作老屈大陸點冇人權. 依樣係曱甴死症,總之唱到大陸最衰就代表自己係好人.

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-15 03:18 PM 發表

當十年後返來, 佢地唔會話自己錯, 只會老作老屈大陸點冇人權. 依樣係曱甴死症,總之唱到大陸最衰就代表自己係好人.
十年又好,五年又好,總之唔好俾佢哋齊上齊落,專登放返一兩個先等佢哋自己捉鬼內訌!

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-9-15 07:25 PM 發表

十年又好,五年又好,總之唔好俾佢哋齊上齊落,專登放返一兩個先等佢哋自己捉鬼內訌!

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-15 03:18 PM 發表

十年後都唔知咩野世界
話唔定連台灣都回歸埋
總之佢地人生會變得更精彩,呢個肯定係事實
大家一齊祝福佢地

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-9-15 08:06 PM 發表

十年後都唔知咩野世界
話唔定連台灣都回歸埋
總之佢地人生會變得更精彩,呢個肯定係事實
大家一齊祝福佢地
咁就笑L死,一出到來統一左,一國一制,d手足呢?

坐30年算啦等佢地坐完都2050,再返香港審
五十年不變已經到左期到時又拉佢地返大陸坐
坐監無限loop

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-9-15 09:47 PM 發表
坐30年算啦等佢地坐完都2050,再返香港審
五十年不變已經到左期到時又拉佢地返大陸坐
坐監無限loop
其實全部一齊判就無咁過癮,係有啲重啲,或者逐個逐個判佢哋,睇住佢哋個恐懼心理先開心。

一定要判有阻嚇性, 先喺大陸單獨囚禁10年, 再遣返香港再審再坐.

Investigate Investigate Investigate ...............

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]