• 瀏覽: 10,402
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-14 08:42 PM 發表
再次謝國王
愧不敢當

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-9-14 08:43 PM 發表

軍用芯片肯定係國產
條友乜都唔識
但又成日扮高手出醜....
娛樂大眾

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-14 08:29 PM 發表

你會唔會覺得好攰 自己唔夠膽認係中國人 又喺度九唔搭八 唔該有啲羞恥心
白人至上主義的洋奴,最慣常的做法是拿著白人製定的「普世價值」來找老共的渣,卻從不反省為甚麼我們必須跟隨別人的標準來衡量自己的成就。

等到用同樣的「普世價值」來檢視西方國家,馬上便托詞只要緊盯中國即可,不必理會外國。

我為部份港人被深入骨髓的白人至上主義馴化而不自知深深感到悲哀。

已經麻木得冇興趣去理呢啲廢帖......吾通當年東方紅衛星係有人用特異功能響未來偷芯片返泥整先成功?

一個講左成廿年嘅趣味題, 當年Apollo 部電腦係咩規格

Hillary嘅朋友點解搞到咁....

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-14 11:55 AM 發表

因為中國民族劣根性,所以美國不出口芯片引致發射失敗。那麼美國用自家芯片也發射失敗便代表美國人劣根性了?

學識少可以多見多聞,智商低邏輯混亂可就救不了 ...
蠢,笨,見識小都吾緊要,最幣以為自己好L醒果D!

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-9-14 10:47 PM 發表

蠢,笨,見識小都吾緊要,最幣以為自己好L醒果D!
因為係表演🙈🙉🙊戲便必須俱備如上人格特徵。馬戲班的小丑會引人開懷大笑就是因為會撞板給你看呀!

引用:
原帖由 daimonster 於 2020-9-14 10:36 PM 發表
已經麻木得冇興趣去理呢啲廢帖......吾通當年東方紅衛星係有人用特異功能響未來偷芯片返泥整先成功?

一個講左成廿年嘅趣味題, 當年Apollo 部電腦係咩規格

Hillary嘅朋友點解搞到咁.... ...
當年電腦配置低,但程序是用機械語言寫的,效率高。今天硬件進步極速,但運作效率上提高了多少?

今日話芯片要用幾納米制程,其實是中了宣傳的毒,其實40納米芯片足夠現在的手機使用,若不宣傳芯片愈小愈好,少了人換機,廠商的利潤自然減少。

@直線國國王  
【回應一樓其中一句:當然在漢奸眼中:美國、日本、印度、以色列失敗:失敗乃成功之母,有志者事竟成。
中國事故:當然、肯定、必須是劣質民族性啦!】
你是否指明 李永健大律師是漢奸?

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-14 08:49 PM 發表

你好人 啲威脅性唔大 我只係講咗三句說話 就畀佢封咗
正常就封
吾知道點解他吾封我
可能人太多咯

tkgb1981
從字裡行間看,樓上一樓涉嫌指明 李永健大律師是漢奸。
你認為一個【協助民族復興的】這樣的同胞是不是漢奸?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 11:18 AM 發表

中國封鎖消息啫

死咗唔報
美國示威死幾多人?

美國封鎖消息,所以死幾多都吾知

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-15 12:14 AM 發表
tkgb1981
香港現時那有「李永健大律師」,執業名冊上那一個位置?

引用:
原帖由 40342 於 2020-9-15 01:04 AM 發表

香港現時那有「李永健大律師」,執業名冊上那一個位置?
樓主題都無題過,條友又閱讀障礙,我睇晒成個帖都唔見律師兩個字,係佢無喇喇題起~仲有咩叫(樓)(上)(一)(樓)

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-9-15 01:31 AM 發表

樓主題都無題過,條友又閱讀障礙,我睇晒成個帖都唔見律師兩個字,係佢無喇喇題起~仲有咩叫(樓)(上)(一)(樓)
老猴兒拿手好戲,一樓一討論大法。
對於「李永健大律師」我相信東方的興趣很大。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-15 12:14 AM 發表
tkgb1981
你在2012年說過自己只是模仿大律師
現在你明目張膽冒充李永健
你可知罪?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]