• 瀏覽: 8,823
  • 回覆: 95
呢隻嘢係講俾狗主尾角聽咋,最直接的競爭首相位嘅拉票方法。
你班架仔唔係以為首相係一人一票選出嚟呀?太天真啦。

講埋為咗北方四島同俄羅斯決一死戰我就信佢唔係抽水。。

日本仔每次選首相都要打中國牌,歷代都係

引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-9-13 12:31 PM 發表
呢隻嘢係講俾狗主尾角聽咋,最直接的競爭首相位嘅拉票方法。
你班架仔唔係以為首相係一人一票選出嚟呀?太天真啦。
好似傳首相是內定菅義偉, 好戰分子.

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-12 03:39 PM 發表
講埋日本已擁有核彈啦!
明眼人都知道,大家鬥射。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-9-13 10:03 PM 發表

講埋日本已擁有核彈啦!
明眼人都知道,大家鬥射。
既然, 日本毀去和平憲章, 仲想向中國發動戰爭, 中國應有權向日本追付當年3500萬條中國人命的血債.

放手毀滅日本吧, 為中國死去的同胞復仇的時刻快到了

引用:
原帖由 cwilson1 於 13-9-2020 09:54 PM 發表

好似傳首相是內定菅義偉, 好戰分子.
菅是續任安陪任期到明年九月,河野志在下仼。
現在向美主交投名狀

引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-9-14 12:39 AM 發表

現在向美主交投名狀
咁菅豈不是change中的朝倉啟泰, 而臣林主席就是麻生太郎喎,

好好奇邊個做美山

引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-9-14 12:39 AM 發表

現在向美主交投名狀
安陪係近十年
可以做得長時間嘅日本首相

引用:
原帖由 瘋狂的黃 於 2020-9-14 11:47 AM 發表
日寇也開始蹦躂了,小小日本島邊度嚟嘅勇氣。。。
日本係世界唯一鎖定永久核目標。

上帝要你滅亡,必先令你瘋狂。
日本肯定想成為第一個受到三次核武攻擊的國家

引用:
原帖由 瘋狂的黃 於 2020-9-14 12:11 PM 發表

如果日本成為世界超級大國,還會永久鎖定咩?小日本不可信
日本本土宿命係咁,日本人最明。

為什麼日本? 二戰侵略失敗,秘密藏核失敗,奧運又失敗,棺材人口比例,自殺率全世界第一。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]