• 瀏覽: 8,819
  • 回覆: 95
引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-12 11:58 PM 發表

台灣是沒有機會的。 
唔監管時,甚麼都有可能,台灣而家同美國這壞人行得咁埋,學生妹都會變天使!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 12:02 AM 發表

唔監管時,甚麼都有可能,台灣而家同美國這壞人行得咁埋,學生妹都會變天使!
台灣政黨分裂國家係非法,台灣沒有其他選擇。

今次掘深尐個防空洞喎~

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 12:02 AM 發表

學生妹太陽花

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 12:08 AM 發表

台灣政黨分裂國家係非法,台灣沒有其他選擇。
係非法喎,但中國暫未敢執法,冇計喎!打又唔敢打,得過日日揸駕機當威攝,當習慣了。。台灣仍可照舊非法囉!

而家問題真係中國太多忌唔開戰,一到開戰就話談武德避打,俾人打咗就幻想唔想對方受傷太傷,所以自己受傷都唔用內功傷敵喎!

雷公太極太多了

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-13 12:40 AM 發表

學生妹太陽花
台灣的學生妹儍的花費自己的積蓄來易容自己,以為換個自信人生,怎知多係去做慰安婦,自作賤,去喙地把啦!

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-9-13 12:13 AM 發表
今次掘深尐個防空洞喎~
地鉄的崗位立即多人爭囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 12:52 AM 發表

係非法喎,但中國暫未敢執法,冇計喎!打又唔敢打,得過日日揸駕機當威攝,當習慣了。。台灣仍可照舊非法囉!

而家問題真係中國太多忌唔開戰,一到開戰就話談武德避打,俾人打咗就幻想唔想對方受傷太傷,所以自己受傷都唔用內功傷敵喎!

雷公太極太多了 ...
非法的台灣政黨求戰了。

底線已到了。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 12:52 AM 發表

雷公太極太多了 ...
捏台灣,成本最低的玩法-滲透國民黨,用經濟發展吸走人材,中國應該針對台灣新世代搞宣傳(APPS/Social Media)

日本仔狗唔狗就出個白痴,想同中國開戰都要先修憲啦。今次講乜嘢,都輪唔到河野太狗上位。

不自量力

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 00:58 發表

地鉄的崗位立即多人爭囉
如果出多個某喇嘛嘅愛徒又搞過個邪教,地鐵又變得危險……

赤共送畀倭寇一個紅太陽。
引用:
原帖由 starr 於 2020-9-12 02:39 AM 發表

由以前靠保釣人士久唔久去搞下局,但俾人趕甚至拘捕 ;  到而家中國海警巡邏變常態,日本叫漁民唔好去附近捕魚...

準備好與中國開戰?! 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]