• 瀏覽: 8,825
  • 回覆: 95
引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-12 08:01 PM 發表

唔會。
所以中國未平印度, 做咩要來東海演習????這個時間這事根本冇必要性. 反攪到自己有些左支右拙. 不解!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 08:08 PM 發表

所以中國未平印度, 做咩要來東海演習????這個時間這事根本冇必要性. 反攪到自己有些左支右拙. 不解!
咁印度打過呢先打囉,台灣就一定係五行欠打。

呼籲非法政黨投降,台灣省政黨分裂國家是非法的。(請用心看)

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 06:56 PM 發表
日本自二戰敗下來,731生化部隊,戰鬥武器研發部隊全部被美國完整的收編在日本暗黑面繼續下來,

所以日本將會是一個可以超危險的國家,建議中俄,日本有何不對路,就一於來個有殺錯冇放過! ...
美國收編曬日本同德國D變態科學家

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-12 03:39 PM 發表
習大大要出來教訓一下日本小鬼接班人才行

日本唔知中國最大的仇人是誰嗎?中國隨時會滅了小日本。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 06:51 PM 發表

小心佢在玩海底核試,新武器由美國做,但交日本在太平洋測試

不排除福島的災難都係佢咁樣攪出來!
這個可能性非常高!
不過,可能要若干年後,美國解密檔案時才能知道。
到時候,過曬「追溯期」,災民只能自認倒楣。

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-9-12 10:49 PM 發表

這個可能性非常高!
不過,可能要若干年後,美國解密檔案時才能知道。
到時候,過曬「追溯期」,災民只能自認倒楣。
唔係可能,是日本在偷鷄做緊

https://youtu.be/KWQHYWs5Cyw

所以,中國仲用忍。。。忍。。週邊在圍堵中國都懵然不知!
中央如決定放棄隱藏,就應展示實力,又要有大國尊嚴,但又畏首畏尾的怕同小國開戰。俾人駡。。是否雷公太極上腦吧
要打就即場打低徐曉東,等俾徐打低先話自己忍耐,收起內功唔想傷敵。。。。。你估有人會贊雷公咩?

引更多人過來踢館,指駡你假功夫就真!

中國勿扮雷公太極吧!

中國有龐大內力就好心揾印度,日本或台灣練下吧,唔打,又真係怎知自已內功比人強?唔比較又怎知人地的mma差?

唔用來試練,那同紙上談兵何異?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 11:08 PM 發表
中國有龐大內力就好心搵印度,日本或台灣練下吧,唔打,又真係怎知自已內功比人強?唔比較又怎知人地的mma差?

唔用來試練,那同紙上談兵何異? ...
中國可能等緊同美國正接打!

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2020-9-12 11:12 PM 發表

中國可能等緊同美國正接打!
咁都揾美國的契弟訓下兵,熱下身啦!
一黎就想同隻最惡的搏鬥,但就唔揾佢下面的打手熱下身,咁到,美國都先會揾成班契弟國來圍揪你喎!

中國,你嘅然展示了肌肉,就預了有國家會同你戰鬥,是要避也避不了,準備快速打贏一場仗,揚威立萬吧!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 11:03 PM 發表

唔係可能,是日本在偷鷄做緊
所以,中國仲用忍。。。忍。。週邊在圍堵中國都懵然不知!
中央如決定放棄隱藏,就應展示實力,又要有大國尊嚴,但又畏首畏尾的小國開戰。。。是怎雷公太極上腦吧
要打就即場打低徐曉東,等俾徐打低先話自己忍耐,收起內功唔想傷敵。。。。。你估有人會贊雷公咩?

引更多人過來踢館,指駡你假功夫就真!

中國乜扮雷公太本3吧! ...
中國被美國圍堵緊,中國領導人點會唔知?
不過,以前國家實力真係唔夠,所以當年即使幾窮,都要造到原子彈,搞到兩彈一星。(幸好當年毛澤東尚有小小危機意識)
有了可以自衛的能力,可以保家衛國,才能有穩定基礎逐漸發展民生。
其實自戰後,日本一直不停製造,儲存軍備,
中國正式量產軍備,也只是這三幾十年的事。
而且,毛澤東掌權時搞幾次政治運動,利用學生將國內知識份子消磨殆盡(「學生」的恐怖在於以為自已全知,實則無知)。
當今中共領導人應該和以前的不一樣,知道什麼事該做和不該做吧?

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-12 03:39 PM 發表
中國話,等緊你第一槍。不過,日本宣戰也可接受。
到時候,馬上宣布,釣魚台群島交由中華民國台灣管理!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-9-12 11:32 PM 發表

中國被美國圍堵緊,中國領導人點會唔知?
不過,以前國家實力真係唔夠,所以當年即使幾窮,都要造到原子彈,搞到兩彈一星。(幸好當年毛澤東尚有小小危機意識)
有了可以自衛的能力,可以保家衛國,才能有穩定基礎逐漸發展民生。
其實自戰後,日本一直不停製造,儲存軍備,
中國正式量產軍備,也只是這三幾十年的事。
而且,毛澤東掌權時搞幾次政治運動,利用學生將國內知識份子消磨殆盡(「學生」的恐怖在 ...
但美國對中國週邊的地區大量輸入f35及導彈,更傳日本會讓美國佈置瞄準中國的導彈基地!

中國要忍到何時?是否自我陶醉等日本,越南,印度擁有大量美製部署時進攻先打呀?

香港鄧一哥都趁曱甴未使用前,快速清走曱甴軍火庫內的大殺傷力武器吧!

但中國而家任由週邊國開始瞄準中國都唔出手?難明!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 11:41 PM 發表

但美國對中國週邊的地區大量輸入f35及導彈,更傳日本會讓美國佈置瞄準中國的導彈基地!

中國要忍到何時?是否自我陶醉等日本,越南,印度擁有大量美製部署時進攻先打呀?

香港鄧一哥都趁曱甴未使用前,快速清走曱甴軍火庫內的大殺傷力武器吧!

但中國而家任由週邊國開始瞄準中國都唔出手?難明! ...
台灣是沒有機會的。 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]