• 瀏覽: 2,696
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-9-10 12:22 PM 發表
三哥媒體安靜到不得了,今日2國防長好似仲會見面,睇怕會係三哥呢幾日去向決策最後拍板
現在最怕三哥文人政府管不到軍方,軍方不打仗沒著數,一燒起來,文人政府也不好管。

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-9-10 12:18 PM 發表

包咗300隻咖哩餃子,跟著送回去對方飯堂餃子有沒有穿,有沒有漏餡漏汁就不知了
割了蛋蛋的嗎

下次再係咁,就將印度佬團滅

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-9-10 12:22 PM 發表
三哥媒體安靜到不得了,今日2國防長好似仲會見面,睇怕會係三哥呢幾日去向決策最後拍板
北極熊應該做緊中間人,問題在三哥軍頭想點玩

引用:
原帖由 棧道 於 2020-9-10 06:01 PM 發表

北極熊應該做緊中間人,問題在三哥軍頭想點玩
其實最想中印打係佢,可以最快賣武器俾二邊。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-10 08:10 PM 發表

現時的中國並沒有在臨戰補貨的需求,完全具備自行供應.

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-9-9 11:45 PM 發表
國際新聞好似沒咩點報,唔知真假,大家都做搬運工
如果真係開打,空軍導彈行先,真係打嘅話,我諗印軍機場好快被炸。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-10 08:10 PM 發表

咪傻啦,中印打係北極熊最唔想見。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-9-10 09:32 PM 發表

如果真係開打,空軍導彈行先,真係打嘅話,我諗印軍機場好快被炸。
搶機場自己用最好,有前線機場運人運物資效率高好多

引用:
原帖由 you2B 於 2020-9-10 12:35 AM 發表

中國人多時哋西狗話中國人海戰術,印度人多時就中國唔夠打,果哋咁地方唔好話擺30萬人,就算擺5萬,後勤都拖死你,部隊高度集中係犯兵家大忌,而家唔係冷兵器時代,投個雲爆彈真係一鍋熟,唔炸死都讓你缺氧氣死。 ...
每日30篤肺炎屎,唔洗一個月印度人口負增長

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]