• 瀏覽: 14,545
  • 回覆: 234
+6
假父母

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-9 12:18 PM 發表
所以凡係牽涉中國嘅野都特別多黑暗野
吹咩

引用:
原帖由 每一天望海 於 2020-9-9 12:38 PM 發表
假父母

引用:
原帖由 vanga 於 2020-9-9 12:39 PM 發表

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-9 12:07 PM 發表
...
<<十二瞞徒>>仲搵 <<生果日報>> 去做訪問, 究竟佢母親是真是假還是低能的呢?...
學曱甴咁講,真正母親已經被美國特務打死咗,呢個係有人假扮㗎。

除低能之外有另一個可能:其實佢好憎個仔,所以揾毒果做訪問,落井下石。

標題錯哂,咩「被送中」?係自動送中呀。

仲以為阿媽話,佢母親希望佢個仔喺深圳人生更精彩添?

咩撚野叫“被”,係班硬膠仔做主動呀,毒果作聞連個“被”字都唔撚知點用。

佢係偷渡俾人拉咗

引用:
原帖由 每一天望海 於 2020-9-9 12:40 PM 發表

條女屍個死因庭係假的

一定係假扮嘅,831死咁多人都冇家屬。

引用:
原帖由 vanga 於 2020-9-9 12:45 PM 發表

條女屍個死因庭係假的
曱甴俾政棍踩住搵錢係底死,白痴都無極限

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-9 12:07 PM 發表
12名在反修例運動中被捕的青年上月底疑偷渡往台灣途中被內地公安截獲,至今被內地扣押逾2星期,音訊全無。其中兩名港青的家屬接受《蘋果》獨家專訪,有母親提及未知兒子安危時激動落淚,直言唯一心願是接到兒子一通報平安的電話,或是透過律師知悉他在看守所的情況安好,「畀我知佢人身安全」,...

https://hk.appledaily.com/resizer/cewBQlGzRwCsM0TS2tYFI ...
做逃犯係咁㗎啦!冇反艇死咪算好采囉

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-9 12:40 發表

學曱甴咁講,真正母親已經被美國特務打死咗,呢個係有人假扮㗎。

除低能之外有另一個可能:其實佢好憎個仔,所以揾毒果做訪問,落井下石。
我都係咁諗. 如果唔係好憎個仔, 唯一可能係毒果做新聞. " 陳健康 2.0".

用黃人角度看應該係假老母。
真老母點會肯接受蘋果訪問。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]