• 瀏覽: 4,600
  • 回覆: 61
https://youtu.be/1tnDnfVRRic

f35c 唔掂就賣畀台灣啦,每架賣2億尾元佢哋都會接貨!進入香討影片區

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-6 02:25 PM 發表
https://youtu.be/1tnDnfVRRic

f35c 唔掂就賣畀台灣啦,每架賣2億尾元佢哋都會接貨!
停橙f16v都賣過億美元,肥電起碼賣5億啦

迷彩虎正呀, 報導非常準確, 即系話現役F35C會掉落垃圾桶

又升級啦,問你點追

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:14 PM 發表
又升級啦,問你點追
不是"又"升級啦,是"想"升級啦,未完成何來又呢?
怎會追不到呢,中國由0開始追至超越了。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2020-9-7 03:22 PM 發表

不是"又"升級啦,是"想"升級啦,未完成何來又呢?
怎會追不到呢,中國由0開始追至超越了。
點様超越,有冇實戰過,f35就身經百戰,以色列打中東用到出神入化要加單囉

嘩,YouTube 上年的美軍都話byebye f35啦!

早話咗呢隻嘢唔掂,揾笨柒的,美軍4圍迫契弟同佢啃,仲要大批大批咁啃,啃到德國及台灣都拒買

就知呢隻嘢係幾屎
看佢同中國的殲18的外型,殲18型過佢

F35隨時甩漆甩到生癩痢咁,真係唔老黎

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:25 PM 發表

點様超越,有冇實戰過,f35就身經百戰,以色列打中東用到出神入化要加單囉
是否超越不是別人說的,而是美國說的,不然不用加急研發6代機了。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:25 PM 發表

師兄你新嚟軍版呀, 呢度有幾個軍迷長駐撐中架, 大陸軍備實力唔需要解釋嘅, 只要信不要問, 第六代戰機呀, 拾八超高音速導彈呀, 量子衛星及雷達, 電磁激光大炮等等武氣都超越美帝起碼二十年, 你再嘈就有第二批網軍咒你屋企人架啦.

引用:

真係吹漲,人地在YouTube 都爆佢以色列係揾笨柒呃黃9的,你唔係俾佢呃了嘛?

勁嘅唔係f35,係以色列套秘密研發雷達攻擊系統啫,中國在南海都以彼之道還施f35之身啦!

這場是以色列為美國谷銷f35 show ,氹契弟買,仲要扮高價同佢買,買完仲要被敲詐勁貴維修費添

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 03:34 PM 發表

師兄你新嚟軍版呀, 呢度有幾個軍迷長駐撐中架, 大陸軍備實力唔需要解釋嘅, 只要信不要問, 第六代戰機呀, 拾八超高音速導彈呀, 量子衛星及雷達, 電磁激光大炮等等武氣都超越美帝起碼二十年, 你再嘈就有第二批網軍咒你屋企人架啦. ...
入得呢對軍盲就要理直氣壯,唔夠人講就個老母西出來問侯人,呢啲咪失敗者囉,講軍事不難的

連美軍都吐槽,先前支持f35,同大家死撐的黃人,而家棚牙被人剝晒囉,眼鏡都跌埋添

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:40 PM 發表

入得呢對軍盲就要理直氣壯,唔夠人講就個老母西出來問侯人,呢啲咪失敗者囉,講軍事不難的
我俾人問候得多啦, 又漢奸, 走狗, 賣國賊, 仲有近年嘅"甲由", 係甲油呀, 仲累埋屋企人屎存加, 習慣晒啦,

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 03:40 PM 發表

真係吹漲,人地在YouTube 都爆佢以色列係揾笨柒呃黃9的,你唔係俾佢呃了嘛?

勁嘅唔係f35,係以色列套秘密研發雷達攻擊系統啫,中國在南海都以彼之道還施f35之身啦!

這場是以色列為美國谷銷f35 show ,氹契弟買,仲要扮高價同佢買,買完仲要被敲詐勁貴維修費添 ...
做乜又黃又藍,只有軍盲信youtube,作戰就梗係要互相配合啦,以色列反導彈 都係天下第一,至於f35勁嘅係隱形能力及聯合作戰系統,所以可以橫掃中東

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 03:45 PM 發表

我俾人問候得多啦, 又漢奸, 走狗, 賣國賊, 仲有近年嘅"甲由", 係甲油呀, 仲累埋屋企人屎存加, 習慣晒啦,
証明班人無料到,睇youtube打飛機

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]