• 瀏覽: 6,641
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-8-9 06:41 AM 發表
F-35 BLOCK 4 升級計劃戰力倍增
#內置由4支導彈==> 6支導彈
#AIM120==> AIM260 (射程200公里)
https://www.youtube.com/watch?v=itRfS-3z07E
好呀👏👏👏👏
慢慢升,等你🤣🤣🤣

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-9-6 12:23 PM 發表

好呀👏👏👏👏
慢慢升,等你🤣🤣🤣
人地中國幾款第六代戰機及無人機都出啦, 美國仲攬住F35 柒下, 柒下咁

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-6 12:33 PM 發表

人地中國幾款第六代戰機及無人機都出啦, 美國仲攬住F35 柒下, 柒下咁
升下啲潻油先啦,飛飛吓甩皮就現形了😅

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-9-6 12:49 PM 發表

升下啲潻油先啦,飛飛吓甩皮就現形了😅
中國這不甩漆的隠形塗層技術, 連美國都做唔到, 唔好對美國有期望吧!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-6 12:51 PM 發表

中國這不甩漆的隠形塗層技術, 連美國都做唔到, 唔好對美國有期望吧!
F35 裸奔 😓

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-9 08:20 AM 發表
唔夠殲20打, 係要升級週邊囉

專家一早評了F22又好, F35又好的AIM120唔夠霹靂15鬥, 殲20未進入F35射程, 就己進入殲20射程, 死咗囉 

而家美國用aim260來打從前老吹的美打手塊面 ...
有能力探測到f22,f35咩,f22 f35一早成軍作戰啦,焦20呢

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-6 03:20 PM 發表

有能力探測到f22,f35咩,f22 f35一早成軍作戰啦,焦20呢
你知不知令次去南海美國有出動F35??威了甚麼???

都俾中國雷達睇清光, 在這情況, 中國用殲10C及殲11同佢晒馬都足夠喎

明睇佢唔起囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-6 03:38 PM 發表

你知不知令次去南海美國有出動F35??威了甚麼???

都俾中國雷達睇清光, 在這情況, 中國用殲10C及殲11同佢晒馬都足夠喎

明睇佢唔起囉
咩叫令次即人地一架u2就剝你光豬,所謂反隱形雷達係伊朗全面失敗啦,被f35炸冚家剷啞

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-9 01:10 PM 發表
PL15可以喺中國機場上直接發射,擊中老美本土機場上戰機,嚇到老美死死下,聽日就投降
呢支係東風41至真呢。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-6 03:39 PM 發表

咩叫令次即人地一架u2就剝你光豬,所謂反隱形雷達係伊朗全面失敗啦,被f35炸冚家剷啞
膠嗡嗰個先被炸到下家剷
https://xw.qq.com/cmsid/20200829A0ECYD00

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-9-6 04:54 PM 發表

呢支係東風41至真呢。
佢講反話就咪當佢認真

F35 殺硬老解D山寨機啦

引用:
原帖由 860 於 2020-9-6 06:46 PM 發表
F35 殺硬老解D山寨機啦
算把啦,f35基本上台灣都唔想買佢

F16v好過佢喎

有美國幫手唔洗諗買F35!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-6 06:02 PM 發表

膠嗡嗰個先被炸到下家剷
https://xw.qq.com/cmsid/20200829A0ECYD00
咩叫膠嗡,靠狗噏反f35咪受沈重代價囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]