• 瀏覽: 2,494
  • 回覆: 20
+2
好離譜law,眾目睽睽,你當香港無人權,嫁左俾你,條命任你處置?

香港地,照顧老婆是男人天職,尤其為你懷孕的妻子,邊有可能帶住大肚老婆去挑機,仲挑已經多次警告你的執法者,執法者可以選擇性不執法嗎?而視頻好清楚,是那男人拉跌自己老婆的

為了公道,我要爆SEED,希望有師兄師姐發起眾籌,幫呢位孕婦打官司控告她老公家暴,如果要離婚,我地一定支持她兩母子生活費

戴黑口罩加著黑衫,曱甴乸一隻

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-4 02:32 PM 發表
好離譜law,眾目睽睽,你當香港無人權,嫁左俾你,條命任你處置?

香港地,照顧老婆是男人天職,尤其為你懷孕的妻子,邊有可能帶住大肚老婆去挑機,仲挑已經多次警告你的執法者,執法者可以選擇性不執法嗎?而視頻好清楚,是那男人拉跌自己老婆的

為了公道,我要爆SEED,希望有師兄師姐發起眾籌,幫呢位孕婦打官司控告她老公家暴,如果要離婚,我地一定支持她兩母子生活費 ...
大肚婆自己行出去示威,不是嗎?有人迫佢去?

引用:
原帖由 虎榮 於 2020-9-4 06:53 PM 發表

大肚婆自己行出去示威,不是嗎?有人迫佢去?
家暴,如果不是去了廣華醫院,可能馬上俾老公帶去馬欖跑私鐘

引用:
原帖由 daniel47877 於 2020-9-4 06:21 PM 發表
戴黑口罩加著黑衫,曱甴乸一隻
一個生埋成打曱甴仔,香港好快淪陷

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-4 02:32 PM 發表

為了公道,我要爆SEED,希望有師兄師姐發起眾籌,幫呢位孕婦打官司控告她老公家暴,如果要離婚,我地一定支持她兩母子生活費 ...
我幫手數錢

引用:

問題係個老婆腦殘自願的🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-5 10:18 AM 發表

問題係個老婆腦殘自願的🤔🤔
跟手自願到馬欖跑孕婦私鐘

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-5 08:13 PM 發表

跟手自願到馬欖跑孕婦私鐘
你想幫襯🥳🥳

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-5 08:15 PM 發表

你想幫襯🥳🥳
市場需求好大,好難Book,同人奶鳳姐差不多

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-5 08:17 PM 發表

市場需求好大,好難Book,同人奶鳳姐差不多
利大於弊🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-5 08:22 PM 發表

利大於弊🤔🤔
可能個肚是手足私人醒的,所以老公不滿先出手拉跌老婆

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-5 08:24 PM 發表

可能個肚是手足私人醒的,所以老公不滿先出手拉跌老婆
啦啦啦,你講炸,佢老公。。。。。。。。🟢🟢🟢🟢🟢🟢🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-5 08:29 PM 發表

啦啦啦,你講炸,佢老公。。。。。。。。🟢🟢🟢🟢🟢🟢🤔🤔
公家肚,所以出來幫阿公屈警察

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]