• 瀏覽: 60,488
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-8 04:22 PM 發表
法團而家仲衰到區議員搞社區急救班都唔俾人貼海報,連呢D有益社區救人嘅嘢都唔俾貼。呢D法團同主席正經嘢又唔做成日搞埋D小動作!仲點可以留,唔換咗佢?

所以話一個人搞到人咁憎佢唔係佢黃藍,係佢嘅所作所為.... ...
有圖有真相
唔係街坊既嚇死(以為遇惡霸)
係街坊既笑死.....唔比貼海報喎
9月3日屋苑大廈已完所貼海報情況
一眼睇哂.....因為好明顯基本上比人霸哂

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-3 03:55 PM 發表

有圖有真相
唔係街坊既嚇死(以為遇惡霸)
係街坊既笑死.....唔比貼海報喎
9月3日屋苑大廈已完所貼海報情況
一眼睇哂.....因為好明顯基本上比人霸哂
...
咁你搵唔搵到社區急救班同影證件相張海報丫?呢度邊張係?highlight紫色又避開社區急救班唔highlight.. 好醒喎~你梗係話冇申請過啦!你去問下管理處有冇人申請過?佢批唔批?

如果五格就嚇得死你,你唔擰過側邊影超惡霸阿主席果六大格海報?應該足夠可以責死你喇喎?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 09:57 AM 發表

咁你搵唔搵到社區急救班同影證件相張海報丫?你梗係話冇申請過啦!你去問下管理處有冇人申請過?佢批唔批?

如果五格就嚇死得死你,你唔擰過側邊影阿主席超惡霸果六大格海報?應該足夠可以責死你喇喎?🤣🤣🤣 ...
件已完D文宣野我真係唔會睇固喎
理得佢乜七急救班證件相

我淨係記得條友選前海報望過下話要整狗廁所
整左未???係咪會整O係曉麗選區唔比狗入既公園裡便...呵呵
定還是又整O係第二個選區當自己政積呀....哈

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:07 AM 發表

件已完D文宣野我真係唔會睇固喎
理得佢乜七急救班證件相

我淨係記得條友選前海報望過下話要整狗廁所
整左未???係咪會整O係曉麗選區唔比狗入既公園裡便...呵呵
定還是又整O係第二個選區當自己政積呀....哈 ...
哦,你講完一大輪發覺理虧都係我唔知我唔聽我唔理.. 早響嘛.. 早知唔好同你嘥時間...

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 10:11 AM 發表

哦,你講完一大輪發覺理虧都係我唔知我唔聽我唔理.. 早響嘛.. 早知唔好同你嘥時間...
總之你就話屋苑唔比貼海報
但我眼見就貼滿哂.............完

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:20 AM 發表

『個法團而家仲衰到區議員搞社區急救班都唔俾人貼海報,連呢D有益社區救人嘅嘢都唔俾貼。』

你會唔會話人地老豆唔俾個仔食M記就等如唔俾佢個仔食任何嘢?如果你係唔識字或者閱讀能力有問題,不如考慮下返學或者睇醫生啦...

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 10:23 AM 發表

『個法團而家仲衰到區議員搞社區急救班都唔俾人貼海報,連呢D有益社區救人嘅嘢都唔俾貼。』

如果你係唔識字或者閱讀能力有問題,不如考慮下返學或者睇醫生啦... ...
總之一句講哂你覺得已完大Q哂
人O地唔批唔能得既...........呵呵

覺得唔順既以後咪再貼海報去屋苑囉
還樹你班友有間鋪又貼大字報又播電視又乜又七
話唔埋遲D租埋間執笠戲院自己拍電影播添呀

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:30 AM 發表

總之一句講哂你覺得已完大Q哂

覺得唔順既以後咪再貼海報去屋苑囉
還樹你班友有間鋪又貼大字報又播電視又乜又七
話唔埋遲D租埋間執笠戲院自己拍電影播添呀 ...
okok... 玩蠻不講理咁我怕咗你喇~我都唔想太刺激你喇~

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 10:32 AM 發表

okok... 玩蠻不講理咁我怕咗你喇~我都唔想太刺激你喇~
都係O個句啦你覺得已完大Q哂

你咁維護已完就有時間去問下佢幾時對現選舉前宣傳野
整狗廁所去唔比狗入既曉麗選區公園裡便啦
咪等一陣又整左去人O地選區又當自己政積呀

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:20 AM 發表

啲海報內容完全無渣😆,乜都話跟進,其實就快一年袋咗幾十萬,除咗派啲人哋贊助嘅粽,同派搓手液之外,有咩政績係實質喺呢一年出現過?

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:37 AM 發表

都係O個句啦你覺得已完大Q哂

你咁維護已完就有時間去問下佢幾時對現選舉前宣傳野
整狗廁所去唔比狗入既曉麗選區公園裡便啦
咪等一陣又整左去人O地選區又當自己政積呀 ...
係喇係喇... 應該係你個蘇主席先大晒~自己嘢就乜都批,人地嘢就唔批~夠晒公平公正又最大~

政府起嘢咁快架咩?唔駛傾架?前任落選蘇議員都爭取秀茂坪港鐵架?而家個站喺邊?

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-9-5 10:44 AM 發表

啲海報內容完全無渣😆,乜都話跟進,其實就快一年袋咗幾十萬,除咗派啲人哋贊助嘅粽,同派搓手液之外,有咩政績係實質喺呢一年出現過?
賣中箭口罩算唔算政績???

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:47 AM 發表

賣中箭口罩算唔算政績???
算兼職😆

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-9-5 10:46 AM 發表

係喇係喇... 應該係你個蘇主席先大晒~自己嘢就乜都批,人地嘢就唔批~夠晒公平公正又最大~

政府起嘢咁快架咩?唔駛傾架?前任落選蘇議員都爭取秀茂坪港鐵架?而家個站喺邊? ...
好, 用狗廁所同港鐵比.......
其實我既問題係曉麗選區D公園唔比狗入.....咁整狗廁所黎比貓用定比你用呀

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-9-5 10:49 AM 發表

好, 用狗廁所同港鐵比.......
其實我既問題係曉麗選區D公園唔比狗入.....咁整狗廁所黎比貓用定比你用呀

你唔講都唔搵嚟睇下。可能又係閱讀理解問題。我睇唔到邊度係爭取狗公廁喺唔俾狗入嘅公園入面.... 以你對文字嘅理解係咪爭取一個寵物公園等於爭取狗公廁喺公園入面? 定係街道係公園嘅一部份?

媽~我好亂呀~~😂 😂 😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]