• 瀏覽: 4,721
  • 回覆: 33
+2
傳: 中印邊境衝突中方死亡數字(圖),
目測約百零人, 信不信由你 (11:45開始)
https://www.youtube.com/watch?v=5A7X7Gz26ak進入香討影片區

引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-9-3 03:29 PM 發表
傳: 中印邊境衝突中方死亡數字(圖),
目測約百零人, 信不信由你 (11:45開始)
httpsutube.com/watch?v=5A7X7Gz26ak
喜歡看蕭若猿視頻的都是傻b,
蕭若猿本人就是一個低智傻b,一個過氣電影編劇,在網上冒充社會學家,冒充歷史、國際政治、科技、經濟、貿易、金融專家、軍事專家、病毒學家、醫學專家,
冒充內行,招搖撞騙,不懂裝懂,嘩眾取寵,
實際就是個小學文化的傻b、村鱉而已

智商有問題,先會睇神燈老燒

睇燒藥丸真是浪費時間

明知謠傳 還要轉發 不是智障就是有意為之 其心可誅

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-9-3 03:40 PM 發表
咁圖片可信嗎?? 定係PS出嚟架??

姓蕭隻漢奸d影片就唔好放軍版啦

圖是ps過的 另外駐守的係西部軍區唔係南疆,未眼都用錯就知道. 而個名是有其人, 只不過出生係在抗戰時期的.

現在是信息社會 假如真死了那麼多人怎麼瞞都會瞞不住的 國內早就沸沸揚揚了 言論自由不是造謠自由 這張墓碑照最近反覆炒作 國內到謊言島 謊言島有心人在推特添油加醋到處發 島媒印度媒體推特再引用  單一這張陳祥榕烈士墓碑照片不知道是真偽 國內爭議也很大(現在基本確定是PS圖 現在有人懷疑PS圖是謊言島原發的) 但後面添加說解放軍死了多少人還放出好多的墓碑群照片(其實有些照片放大就可以在墓碑上清楚的看到犧牲年代 ) 這絕對是有目的謠言 國外可能不知道國內一般都知道照片裡墓碑群確實有這麼個烈士陵園 叫康瓦西烈士陵園 裡面埋着是1962年中印邊界衝突犧牲戰士及以後因各種原因犧牲的戰士(央視軍事視頻報道說有108位烈士埋在這個陵園)

又係呢條戇鳩佬啊, 彈頭同埋火箭都未識分

引用:
原帖由 hkfc002 於 2020-9-3 04:28 PM 發表
又係呢條戇鳩佬啊, 彈頭同埋火箭都未識分
佢出帖賺呆幣

廿幾萬印度軍喺上面過冬, 不如開當海底撈 幫下佢哋啦$$$

老燒唔係當真阿麻??

敢L打咩

引用:
原帖由 fouly123 於 2020-9-3 04:04 PM 發表
姓蕭隻漢奸d影就唔好放軍版啦

圖是ps過的 另外駐守的係西部軍區唔係南疆,未眼都用錯就知道. 而個名是有其人, 只不過出生係在抗戰時期的.
條片如何PS, 請指教?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-9-3 03:40 PM 發表
not absolutely

佢話買, 你就沽 ... should be ok

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]