• 瀏覽: 6,462
  • 回覆: 38
中國003航母曝出大消息,電磁彈射被棄用,依舊採用蒸汽彈射,軍迷朋友心涼涼!美俄驚呼:這不太可能吧!
我就唔係好信啦, 好多軍事專家話百分百用"電磁彈射".
https://www.youtube.com/watch?v=FXEIsW8LHyI進入香討影片區

全球快訊呢檔嘢,兩個月前才出現,當時話4架陣風戰機去了中印邊境同中國練過。。
流嘢黎喎!

第三集團軍?

其實呢段嘢出了一星期了,都冇人理呢檔嘢係到作古仔

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 sheung1009 於 2020-9-1 11:24 AM 發表
看新聞,首先要看是那個發出的。
全球快訊是新唐人電視台,就是法輪功,沒可信度。
另外,再看看她寫的"官方新聞",內容郤太多是估計/網民。 ...
好多人都唔理佢,你看佢的收看率就知呢檔嘢都係算把啦!

引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-9-1 11:07 AM 發表
中國003航母曝出大消息,電磁彈射被棄用,依舊採用蒸汽彈射,軍迷朋友心涼涼!美俄驚呼:這不太可能吧!
我就唔係好信啦, 好多軍事專家話百分百用"電磁彈射".
什麼叫"依舊採用蒸汽彈射"?中國從來沒有用過任何彈射器.

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-9-1 11:34 AM 發表
什麼叫"依舊採用蒸汽彈射"?中國從來沒有用過任何彈射器.
咩d創作故事係有不少穿硼位

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-1 01:10 PM 發表

咩d創作故事係有不少穿硼位
應該是美軍搞唔掂電彈,侵侵想改用返蒸彈。

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-9-1 01:45 PM 發表

大紀完上次自己門徒用舌舔人門,根住就屈係中國派人在美國播毒都夠膽死, 又老屈831有人係太子站內死,
咁乞兒的毒記真係信佢都儍!

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-9-1 01:45 PM 發表

蒸彈所產生的熱水可以用沖涼,煲湯,沖咖啡,好環保

狗閪作文一篇 !老師比5分

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-9-1 10:01 PM 發表
狗閪作文一篇 !老師比5分
Ching 打漏個

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]