• 瀏覽: 540,532
  • 回覆: 7,449
  • 追帖: 157
+439
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-8-30 09:40 PM 發表

都係果句,依家班和你死已經完全感到無力...佢地只會諗住快D賺錢然後移民英國...點會得閒出黎送頭.......
講真啊,有幾個係有能力走呢?大部份YC只會留喺香港,慢慢俾社會淘汰...

依家美國民調兩人差距收窄, 不過黃人綠人真係好支持侵侵, 不過佢個種瘋狂, 同反中的小動作, 只算無作用都好, 確實令黃人綠人興奮, 而藍人見到今年美國的狀態對支持侵侵連任, 可以想像到佢幾受歡迎。 而班黃人綠人居然講到近7次用6次得票過半的民主黨係共狗, 即係美國有過半人親共, 不過我相信如果民主黨贏, 呢班人會即刻改變立場奶民主黨。

引用:
原帖由 逑求奇 於 30-8-2020 18:05 發表

要等轉勢,當普遍聲音都講“長痛不如短痛”,嗰時先有希望,愚港要撤底死直至可重生。
咁又係,家都未有人燒炭

再困耐啲大家邊度都唔使去,睇下邊個頂唔順先,行出嚟叫救命

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-8-30 09:45 PM 發表

沖繩唔好玩,d海灘又無hk果d咁靚😑
最大問題係當地d牛肉又唔好食
巴士班次又疏,我哋唔渣車,覺得交通非常不便
沖繩要玩自駕遊,如果喜歡駕車的話就好玩很多,沖繩d 路算簡單同好行

引用:
原帖由 大叔5935 於 30-8-2020 18:08 發表

YC呢個講法,講出嚟人唔笑,狗都吠,完全無邏輯。
日日內地送緊生活必須品,飲緊東江水,你話點樣毒辣

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-8-30 07:35 PM 發表

都係果句:綠營已經收買晒呆灣媒體,總之綠營講乜,班媒體就如實報道...
仲要加埋呆灣發爛功的聞酸之下,班呆友點會反省?佢地永遠都話內地人食唔起茶葉蛋...... ...
除咗茶葉蛋之外,有個教煮韭黃炒牛河嘅節目,話廣東南面連韭黃都冇得食。重話如果去唔倒南波灣食,可以寫信比電台,呀師傅會寄一盒比你🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-8-30 09:34 PM 發表

奇哥鍾意鳳梨酥,而唔係杏仁餅?
大叔,小的連杏仁茶都茅喝過😂

附件

mmexport1598796167450.jpg(46.39 KB)

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-8-30 09:45 PM 發表

沖繩唔好玩,d海灘又無hk果d咁靚😑
最大問題係當地d牛肉又唔好食
巴士班次又疏,我哋唔渣車,覺得交通非常不便
琉球其實冇野好玩,去北海道更好啦

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-8-29 10:29 PM 發表

整到啲人唔舒服,啲人都只會話啲香港醫護做得差,佢地自己整衰自己個朵,堅係白痴
牠們以為可以嫁禍給中國醫護, 所以YC不止蠢, 而且心地壞.

睇港姐 6號 黃絲曱甴 被foul

引用:
原帖由 ckm 於 2020-8-30 05:58 PM 發表

沖繩其實係落後版台灣,好鄉下feel
國際通跟粵D差不多

引用:
原帖由 Chilie 於 2020-8-30 10:02 PM 發表

除咗茶葉蛋之外,有個教煮韭黃炒牛河嘅節目,話廣東南面連韭黃都冇得食。重話如果去唔倒南波灣食,可以寫信比電台,呀師傅會寄一盒比你🤣🤣🤣 ...
我地寫信比電台

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-8-30 07:03 AM 發表

我唔再回覆你了,拜拜.......
我都唔想再回覆你
不過公道自在人心
誰是誰非,誰對誰錯
從你帖的右下角已反映一切
無須多言

引用:
原帖由 影瞳 於 2020-8-30 01:42 PM 發表

其實未嘗唔係好事,起碼同過街做到對比,
Tvb搵黃既做主角就一定無運行,
搵個黃既做2打6,
都仲有得靠正常既主角挽回劣勢,
睇下tvb仲重唔重用d黃既。 ...
你錯了,隻熱狗九馮盈🐔在930套反黑路人甲系擔正做女一,就係因為無我吔藍人好似封殺森美泔罷睇佢
同埋tbb宜家重好力棒隻佢,佢套港毒後生仔同其他演出機會比人多,就係無乜人推佢D支持黑暴野出來,無人有noise,tbb味繼續棒佢

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-8-30 10:20 PM 發表

我地寫信比電台
條片喺whatsapp度收,但係傳唔倒過嚟,喺youtube又搵唔倒😖
真係好想傳過嚟比大家笑下🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]