• 瀏覽: 540,544
  • 回覆: 7,449
  • 追帖: 157
+439
引用:
原帖由 hanE 於 2020-8-30 10:21 AM 發表

你講得啱呀等我幫趁真係等執!美食天堂已死!我都好慘㗎出街剩得去伯爺公到食雞!茶記真係咪嘞!
今日到我試整你個蕃茄魚啦
要落檸檬係咪?

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-8-30 04:27 PM 發表

想學Bill Gates 定 Steve Jobs
最後佢研發左啲咩出黎呢?定係話屋企無車房,所以無靈感
哈哈!前年定舊年聽佢話曾經有靈感寫隻程式,點知啱啱諗倒就見line已經有咗喇喎

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-8-30 05:13 PM 發表

我上次去沖繩參觀咗首里城, 雖然日本政府美化咗D內容, 但入面都講咗好多琉球皇朝比日本欺壓既歷史
我仲參觀咗平和祈念公園入面有D展覽講美日沖繩戰役, 睇完之後真係覺得琉球人好慘
因為琉球人有好多唔同方言, 皇軍驚佢哋做間諜, 將D講方言既琉球人殺死
D皇軍搶晒D平民糧食, 夾硬迫D平民去做人盾, 仲要強姦婦女, 咩都做齊
最後皇軍知道自己就嚟輸, 就呃D琉球人美軍殘暴, 迫D平民去 ...
未去過沖繩😅😅😅
都想去㗎
聽說好有度假feel

呢兩隻扮急救的曱甴黑暴在旺角新世紀廣場做哨兵,叫曱甴黑暴在警察進場時散開
大家請推爆佢地,等佢地返工嘅俾老闆炒,搵工嘅一世都搵唔到工

剛做完檢測,只係喉嚨少少唔舒服,好快搞掂,唔駛5分鐘

唔好意思,想問下有沒師兄知不知點解決?

榮耀智慧屏 首頁的有些視頻沒法播放/顯示錯誤碼,部份又沒有問題.

請問大家有解決方案嗎? 試了 快帆 APP /malus APP 翻牆回內地的APP,
都是沒有解決問題,
奇怪在就部份可以看到, 部份看不到, 例如:中餐廳第四季, 1,2,4集都可以看到, 第3集又是顯示錯誤

https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29358465&page=1&extra=page=1#pid524131623

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-8-30 04:58 PM 發表

我成功叫到個1516嘅藍仔去驗
之前佢話諗緊驗唔驗
我話宜家round 1 遲d會有健康碼政府又好似同東南亞有d國家傾緊用健康碼通關所以有好多可能!去驗好處一定多過壞處
佢聽完即刻book左😏😏😏 ...
同佢講可以去旅行,黃人都會支持檢測+健康碼

https://hd.stheadline.com/news/r ... 旅遊氣泡-邱騰華-與泰國日本談得較深入

引用:
原帖由 ckm 於 2020-8-30 05:34 PM 發表
剛做完檢測,只係喉嚨少少唔舒服,好快搞掂,唔駛5分鐘
GOOD, 喉嚨少少唔舒服 , 返去飲D 水應該可以解決了

引用:
原帖由 Chilie 於 2020-8-30 04:22 PM 發表

所以咪話佢地窮自大囉,啲歪理同黃物一樣,癈事浪費時間同佢地豬up
呢個呆灣朋友喺美國讀完書歸呆嘅,其實大大話話都成4,5年冇打工,話喺屋企度研發手機程式喎。佢話有個朋友鬧佢冇鬼用,搵借口唔搵嘢做食屋企嘅,點知佢就同人地絕交 ...
同不斷讀書逃避正常工作一樣.
不過公平D, 都要睇下佢有冇成績做到出呢. 有冇成品可以推俾人.
如果只係得個講字就只係另一種廢青.

引用:
原帖由 akanesk 於 2020-8-30 05:10 PM 發表

澳門人其實都好多黃人

我一向有睇d youtuber打機,最近國家法呢大班澳門人先浮出來話愛國(乜澳門唔係一直有23條咩
澳門回歸初期衣食住行全被自由行炒起,有一段時間本地人係買唔起樓,通漲過哂籠,唔嬲就假。我都曾經聽過佢哋自嘲,話23條得個“擺”字,好幾次泛淫過去踩場都唔開封。講真,大部分市民對政治冇乜興趣,多數都係飲茶時吹吹水,反而社會民生事項就講得比較入肉。但我喺馬交聽得最多嘅係股壇分析,個個都大師上身咁😂

竟然可以有人去救手足?

附件

Screenshot_32.jpg(64.21 KB)

whatsapp 收到...

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-8-30 05:48 PM 發表
竟然可以有人去救手足?
笑死人......

引用:
原帖由 怪醫間黑男 於 2020-8-30 02:33 PM 發表

看到此消息
之後應該會拉埋出呢啲煽動帖文嘅白痴友咯,仲on99號召乜號召物,近期嘅拘捕行動已經告訴大家,別以為躲在網絡就捉不到

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-8-30 02:26 PM 發表

Cut未係最好,比佢用,但速度是最慢,慢到火都來個速度。cut佢佢會用自己數據。
Cut冷氣就得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]