• 瀏覽: 60,478
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-30 12:57 PM 發表

乜你覺得做唔到主席就好失敗咩?你見到而家蘇主席大人喺屋苑有街坊問佢嘢就耍手擰頭走好似過街老鼠咁就好成功?怕你地求其搵條五毛入嚟又重頭問,做人就唔好咁狹隘,我就無興建做主席。只係想改善返屋苑個環境,舒舒服服咁住,唔係下下都係你地咁成日諗住D錢嘅。

你不如問下蘇主席同管理處有冇唔批區議員貼海報?你唔知唔緊要,一係唔好搭咀,一係走去問清楚!

佢個電視唔播關我咩事?你屋企個電視熄咗駛唔駛我理埋? ...
吊...唔批貼海報???
求先落街食早餐去睇睇比已完貼海報O個6個位今日咩景況
嘩......曱已完竟然一個人有4張海報
已經罷左2/3位置
佢做已完定做海報架
係咪要貼鳩到流濃牆咁先合你心意呀

間藥鋪唔播電視緊係同你O地班關注組有關啦
你O地D宣傳海報而家得番佢間野有貼咋嗎
部電視又係播你O地剪既抹黑片
佢唔播你應該去關心下佢係變節呀定收左錢唔做野先得架

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-8-30 01:01 PM 發表

我係話啲關注組最關注啫…可能咁樣你就對號入座,你都係去賣豆豉鯪魚把啦😆🙏
原來你係關注組嘅人?點諗你點知?照我睇你只係知蘇主席諗咩架喳喎...🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-8-30 01:07 PM 發表

吊...唔批貼海報???
求先落街食早餐去睇睇比已完貼海報O個6個位今日咩景況
嘩......曱已完竟然一個人有4張海報
已經罷左2/3位置
佢做已完定做海報架
係咪要貼鳩到流濃牆咁先合你心意呀

間藥鋪唔播電視緊係同你O地班關注組有關啦
你O地D宣傳海報而家得番佢間野有貼咋嗎
部電視又係播你O地剪既抹黑片
佢唔播你應該去關心下佢係變節呀定收左錢唔做野先得架
:s ...
都叫你去問下管理處同蘇主席有冇唔批咯.. 睇下佢出通告急救班同影學生相係咪違反國安法唔批要你地報返大陸丫?唔係你又黑又紫咁件事就無發生過嘅..

啊!仲有貼咗4格好巴閉?阿前議員以前一個人貼晒6格呀,而家就整D咩女人會又咩會出嚟霸返一兩格呀!佢做人真係好公平公正呀~

你要問關注組你咪去問囉~唔通蘇主席同林鄭嘢我走嚟問你咁智障?

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-30 01:11 PM 發表

都叫你去問下管理處同蘇主席有冇唔批咯.. 睇下佢係咩又出咩通告違反國安法唔批要你地報返大陸丫?唔係你又黑又紫咁件事就無發生過嘅...

你要問關注組你咪去問囉~唔通蘇主席同林鄭嘢我走嚟問你咁智障? ...
吊....罷足2/3海報位置都唔心足
莫非真係自己住既地方要貼到流濃牆咁先滿意
又講唔批又乜又七
你係想奪權既 關注組 / 曱已完勢力 / 黑暴份子 又唔肯認
你算把啦

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-8-30 01:18 PM 發表

吊....罷足2/3海報位置都唔心足
莫非真係自己住既地方要貼到流濃牆咁先滿意
又講唔批又乜又七
你係想奪權既 關注組 / 曱已完勢力 / 黑暴份子 又唔肯認
你算把啦 ...
我講唔俾貼通告你又咩曱議員,又奪權又黑暴。都唔知邊個離題先~咁不如你認自己係鐘意亂扣帽子嘅人啦!咁我就話你有勇氣喇!發覺你地成班人都有呢個僻好架喎,逼到人認會多五毛架?真係唔熟你地運作... 🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-30 01:19 PM 發表

我講唔俾貼通告你又咩曱議員,又奪權又黑暴。都唔知邊個離題先~咁不如你認自己係鐘意亂扣帽子嘅人啦!咁我就話你有勇氣喇!發覺你地成班人都有呢個僻好架喎,逼到人認會多五毛架?真係唔熟你地運作... 🤷🏻️ ...
即係唔鍾意你呢班關注組就係五毛?你以為你哋真係好受歡迎嗎?

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-8-30 02:05 PM 發表

即係唔鍾意你呢班關注組就係五毛?你以為你哋真係好受歡迎嗎?
即係唔鍾意你呢班五毛就係關注組?你以為你哋真係好受歡迎嗎?

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-30 02:08 PM 發表

即係唔鍾意你呢班五毛就係關注組?你以為你哋真係好受歡迎嗎?
鸚鵡學舌拾人牙慧…

就係話俾你知呢段說話幾無意義

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-8-30 02:13 PM 發表

鸚鵡學舌拾人牙慧…

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-8-30 02:42 PM 發表
返去賣好你嘅豆豉鯪魚啦華陀😆

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-8-30 05:01 PM 發表

返去賣好你嘅豆豉鯪魚啦華陀😆
你講嘢真係好無營養,錢唔係咁呃架...

垃圾之中渣滓

最有營養你啦…咁L肥仲過剩添呀😆

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-8-31 04:26 PM 發表
最有營養你啦…咁L肥仲過剩添呀😆
你真係不失講嘢無營養嘅本色.. 佩服

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]