• 瀏覽: 3,852
  • 回覆: 37
台灣人就好似曱甴咁,唔揼佢唔考慮係大陸慈母之心,只當你係無能

https://youtu.be/dTbQwWAbeH8

唔打台灣都打印度啦,劑劑都唔出手,會俾錯覺台灣的!進入香討影片區

唔打台灣都揾人捉咗菜菜子出來鞭啦!

大陸就算有霸王色霸氣可以震懾敵人,但對台灣仔係唔得架,佢地真係5行欠打架!

美國煽動中臺大戰
中國兩手準備
中國準備好武統
中國同時準備好上合組織反恐穆斯林解放巴勒斯坦
國民黨盯著上合組織反恐
美軍退出東亞救以色列
國民黨馬上政變接受一國兩制笑嘻嘻

美國扶植民進黨玩殘國民黨
國民黨翻身機會到
國民黨接受一國兩制 解散民進黨
國民黨在臺灣做諸候
一黨專政笑嘻嘻

有種咪唔好俾人睇死囉…囉囉唆唆咁,信的人都on L 9

唔洗同呆仔動武,未來十年台灣下面板塊活躍期,全台灣省九級以上地震一定會出現,到時叫你老尾救你啦。

引用:
原帖由 Retired2019 於 2020-8-29 08:34 PM 發表
唔洗同呆仔動武,未來十年台灣下面板塊活躍期,全台灣省九級以上地震一定會出現,到時叫你老尾救你啦。
冇用的, 一遇災難佢地就會自認返係中國人, 祖藉在福建都仲得.

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-29 08:29 PM 發表
安培是知道要參與⋯所以啦啦聲退任、換上鷹派~ 今次慘囉
股市樓市核爆
日本基地到了什麼東西、佢哋好清楚
真係炸到黎, 佢退下都一樣要死, 反而做總理仲有個防空洞匿下, 退下來??有事呀?跟平民去死啦, 所以你講得唔通

引用:
原帖由 Iri 於 2020-8-29 07:00 PM 發表
美國煽動中臺大戰
中國兩手準備
中國準備好武統
中國同時準備好上合組織反恐穆斯林解放巴勒斯坦
國民黨盯著上合組織反恐
美軍退出東亞救以色列
國民黨馬上政變接受一國兩制笑嘻嘻 ...
如大陸等國民黨做內應呀, 真係咪洗旨意, 國民黨懶過鬼, 拖後腿就叻, 叫佢政變???佢地自己黨內鬥爭都未攪掂, 應仲未有能力攪政變.

國民黨係廢物就始終係廢物, 做不了大事

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-29 10:03 PM 發表

如大陸等國民黨做內應呀, 真係咪洗旨意, 國民黨懶過鬼, 拖後腿就叻, 叫佢政變???佢地自己黨內鬥爭都未攪掂, 應仲未有能力攪政變.

國民黨係廢物就始終係廢物, 做不了大事 ...
話國民黨係廢,真係一D都冇講錯, 睇吓人地綠黨, 無權無勢時, 都會攪街頭抗爭, 有些勢力都會識得攪宣攪教育, 再有力量時已懂得玩弄政治
但國民黨, 執政時, 內鬥
失勢時, 內鬥
街頭抗爭, 個個身嬌肉貴, 話之你韓國余被魚辱, 話9之理
在宣傳攻勢上??懶做
在政治教育上??懶做
總之就乜到懶做, 最緊要內鬥,

咁既只懂內鬥, 話之世界發生都唔知似的廢黨??真係早死早著

香港曱甴都曾經以為老共怕撚左美國佬唔敢郁佢地架。

引用:
原帖由 lam4451 於 2020-8-29 10:34 PM 發表
香港曱甴都曾經以為老共怕撚左美國佬唔敢郁佢地架。
曱甴以為台灣會庇護佢喎, 去到台灣女曱甴就做鷄(唔係講笑, 新聞報咗), 男的咪繼續做曱甴, 一劈爛泥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]