• 瀏覽: 13,051
  • 回覆: 169
+17
引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-7 08:27 AM 發表

台灣節目我現在都不看,看了壞腦
老作好出色, 但大多不準的, 應該係佢嗡完,你預佢都冇發生的居多

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-8-6 10:41 PM 發表
中國又崩潰喇
崩了甚麼?印軍買咁多錢軍備,但谷咁多人去邊界好似30萬軍, 做咩企定定去捱冷, 唔敢入大陸那邊呢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-7 08:25 AM 發表

影片看不到有被打爆打穿, 但台灣的傳霉軍係咁不斷老作文, 包括專門抹大陸又常老作神怪又吹靈異的 關件時刻 都不斷老吹.
不過, 就冇人影到一張部車有被破壞的照片.

我反而, 好懷疑那傷者是否落車去疴屎, 先被印軍野生捕獲打鑊甘 ...
咁羞家的相片證據留待你挖掘, 見到的話會傷害民族國家感情形象, 國安法搵你算帳? 小心呀, 挖得深會炸死人㗎.
大陸咁專制獨裁, 你玩國安法? 國安法玩你? 你懂嗎?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-7 02:55 AM 發表

樓主軍方用的東西好不好,我比你清楚百倍
你一個連軍隊是怎么樣的都不知的人
就少在這發表偽論啦
對于當個兵的人看你這些新聞,只能佩服你無腦已經到一個境界 ...
大陸東風車廠劣質軍車致士兵死亡 法院高官23年前是劫殺案疑犯!?厲害了我的國
https://youtu.be/H3m523-imAE?t=337

caorenjie 於 2020-8-7 02:55 AM 發表

樓主軍方用的東西好不好,我比你清楚百倍
你一個連軍隊是怎么樣的都不知的人
就少在這發表偽論啦
對于當個兵的人看你這些新聞,只能佩服你無腦已經到一個境界
...

你好嘢, [比你清楚百倍] 現實大陸有乜野會係真㗎? 法官都可以係X匪? 有乜野會係真㗎?

引用:
原帖由 鬼屋中的好人 於 2020-8-5 10:15 PM 發表
0分, 重作!
負分啦!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-8-6 01:41 PM 發表
好多人自己無機械,材料知識,就亂咁吹。
即使不是「特種鋼」,就以普通座枱電腦機殻用的鋼片,都不可能「輕輕一捅就破」吧?
搵01, 藍媒.
【中印對峙】網傳解放軍士兵遭印軍圍毆 頭破血流軍車被破壞

00.50 開始.....  打打打........ 穿????????????????
https://www.hk01.com/即時中國/479891/中印對峙-網傳解放軍士兵遭印軍圍毆-頭破血流軍車被破壞

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-7 01:11 PM 發表

咁羞家的相片證據留待你挖掘, 見到的話會傷害民族國家感情形象, 國安法搵你算帳? 小心呀, 挖得深會炸死人㗎.
大陸咁專制獨裁, 你玩國安法? 國安法玩你? 你懂嗎? ...
你斷片呀,台灣在播出下半截片後,發覺多名印軍被打到重傷倒地,又話中國解放軍好野蠻粗暴??

你地台網軍攪清楚屈抹的邏輯先好出黎啦!俾人睇到你地無知咋!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-7 02:01 PM 發表

你斷片呀,台灣在播出下半截片後,發覺多名印軍被打到重傷倒地,又話中國解放軍好野蠻粗暴??

你地台網軍攪清楚屈抹的邏輯先好出黎啦!俾人睇到你地無知咋! ...
叫你睇車穿窿嗎? 唔係叫你睇人呀.  你火上腦呢, 眼都盲埋添. 飲涼茶啦

引用:
原帖由 ckl997 於 2020-8-7 01:48 PM 發表

負分啦!
Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢. 你未睇曬內容啫.

改過新名洗底啦  -  [chelsea 垃圾車]
唔好叫 東風盲死. 仲可以屈英國佬添.

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-7 01:39 PM 發表

大陸東風車廠劣質軍車致士兵死亡 法院高官23年前是劫殺案疑犯!?厲害了我的國
https://youtu.be/H3m523-imAE?t=337
用左「疑」匪,咁到底是不是真的劫匪?
咁我寫:
蕭生幾十年前讀緊小學,上下課行樓梯時有意抬頭,「疑」偷窺女生內褲。
可以嗎?

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-6 12:32 PM 發表

Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢. 你去武漢幫佢DUP 車門啦.東風猛屎, 啱音喎.
車廠在十堰的

東網:網傳東風特種裝備事業部(東風越野車有限公司)個別職員貪腐,導致生產的「猛士」系列軍用越野車質量差,造成解放軍士兵在中印邊境衝突喪生。東風周三(6日)表示,已向公安機關報案,拘捕發文網民;對方承認造謠,並寫下致歉信悔過。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]