• 瀏覽: 540,282
  • 回覆: 7,246
  • 追帖: 31
+352
引用:
原帖由 clinph 於 2020-8-6 10:05 PM 發表

..
畀個天才美少女你睇吓。電腦系博士,本來想留在大學做學術硏究,幾間大科技公司向佢招手,有 Western Digital 丶騰訊丶華為,最後佢揀咗華為, 年薪起點  140萬人民幣。
近日成為新聞熱點因為佢人靚年輕高學識。

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-8-6 04:16 PM 發表

自己打得不代表識帶兵
英國佬時港督叫做乜跟住做就可以,衰極有個譜
到依家自己做頭,要落決定,就係兩回事
唔覺佢好打得.
佢個"好打得"形象係佢之前刻意扮出嚟俾人睇,為的是等中共以為佢處事強硬睇中佢,從而呃到特首個位.
任人打,打不還手,罵不還口就有佢份.
中央叫佢做好多嘢佢都hea住做,總之佢十分可疑.

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-8-6 11:04 PM 發表

畀個天才美少女你睇吓。電腦系博士,本來想留在大學做學術硏究,幾間大科技公司向佢招手,有 Western Digital 丶騰訊丶華為,最後佢揀咗華為, 年薪起點  140萬人民幣。

11467844 ...
女仔靚比叻重要.如果俾佢比現在更叻但樣變醜,我唸包括佢在內的全部女性打死都唔制

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-8-6 11:04 PM 發表

...
畢業唔好留喺大學做青蛙,最好去社會實戰吓, 面對現實嘅困難,過多幾年先再返大學做研究都唔遲。
中國地大美女自然多, 聽講北方嘅美女比南方多。似乎大家審美眼光都係傾向高瘦白

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-8-6 11:10 PM 發表

女仔靚比叻重要.如果俾佢比現在更叻但樣變醜,我唸包括佢在內的全部女性打死都唔制
靚唔靚,叻唔叻,唔到佢自己決定,冇得揀,上天錫晒佢,生出嚟又靚又叻。

引用:
原帖由 clinph 於 2020-8-6 11:21 PM 發表

畢業唔好留喺大學做青蛙,最好去社會實戰吓, 面對現實嘅困難,過多幾年先再返大學做研究都唔遲。
中國地大美女自然多, 聽講北方嘅美女比南方多。似乎大家審美眼光都係傾向高瘦白 ...
唔通你與別不同,審美眼光偏向矮肥黑?  
BTW,佢係湖南人,湖南在中國地理上係 100% 南方。

引用:
原帖由 clinph 於 2020-8-6 11:21 PM 發表

中國地大美女自然多, 聽講北方嘅美女比南方多。似乎大家審美眼光都係傾向高瘦白 ...
女仔高度好重要,165-172呢個高度最好睇
太矮的女仔同好多靚衫靚鞋絕緣,強行著上身/腳都不會好看的
山東/東北不一定比得上湖南,江蘇美女

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-8-6 11:26 PM 發表

唔通你與別不同,審美眼光偏向矮肥黑?  
BTW,佢係湖南人,湖南在中國地理上係 100% 南方。
咁都好d, 幫南方女仔爭番一票
其實香港都有d女仔皮膚係白裏透紅㗎。不過樣貌會變,我覺得氣質重要d, 望埋去會令人覺得舒服嘅.

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-8-6 11:35 PM 發表

女仔高度好重要,165-172呢個高度最好睇
太矮的女仔同好多靚衫靚鞋絕緣,強行著上身/腳都不會好看的
山東/東北不一定比得上湖南,江蘇美女
高d係着數d㗎, 着裙都會好睇d啦
不過高d個樣又未必靚喎, 試過好幾次, 個女仔後面睇腳長好靚, 前面睇就....

引用:
原帖由 clinph 於 2020-8-6 11:36 PM 發表

咁都好d, 幫南方女仔爭番一票
其實香港都有d女仔皮膚係白裏透紅㗎。不過樣貌會變,我覺得氣質重要d, 望埋去會令人覺得舒服嘅.
南方地方好多靚女㗎,古代美女西施就係浙江人,四川成出名盛產美女,仲有蘇州,依啲都係南方地方。
我覺得港女皮膚普遍都算白。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200807/bkn-20200807122925641-0807_00822_001.html

檢控官、感化官、法官全部都兼職社工

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-8-7 01:06 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200807/bkn-20200807122925641-0807_00822_001.html

全都是垃圾就真

CY好波,出聲打甲甴心美,但講流左套反黑路人甲黃C馮盈盈

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29282233&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-8-7 01:06 PM 發表

真係好多人幫㗎,律政丶劣師丶髮官個個錫晒佢。

------------------------

裁判官指被告至今仍沒悔意,理應不判感化令,但考慮到他承諾從此會專心學業,不再參加社會運動,感化官認為可給他機會,故決定接納感化官建議。
裁判官指涉案鐵錘長32厘米,故本案比一般襲警案嚴重,但考慮到被告已還押14天,控方又是引用刑責較輕的《警隊條例》作檢控,最終接納感化官建議,判被告感化,期間要他守宵禁令,及接受心理和精神等治療。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]