• 瀏覽: 7,424
  • 回覆: 81
+2
引用:
原帖由 摸乳呻吟鬼上身 於 2020-8-4 12:25 PM 發表
https://youtu.be/Xy0M_YiI9HI

傳說中的10月開戰?
局坐好~
先不論會不會真打.
局座發言, 代表此話題已經係處理中~
安心晒 ~

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-6 12:18 PM 發表
美國不斷對中國用病毒生化戰

超惡魔
懷疑香港第三波爆咁勁,同美國都有關

https://youtu.be/1RRhdW7_YS
港版國安法通過之後,鹵味即刻投毒!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-6 08:18 發表
唔似, 特朗普只是睇唔起北韓的實力而己, 北韓的導彈, 根本就在美國的反彈導可擊中的範圍內, 要死都係南韓去死
棋子黎啫, 可以犧牲.
南韓一定唔會幫手, 如果老美想在南韓用兵(器), 不論打北韓/中國, 文總統同老美反枱都有可能。
佢想尾軍走好耐, 咩美韓安保已成廢紙, 你睇金仔已經核武小型化, 儍侵一條毛都無郁過, 就知已經名存實亡

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-6 12:21 AM 發表

唔係美國冇得揀, 揀同中國對等合作, 雙贏咪可以囉!

但美國霸權及自私, 把自己對眼幪了
而家打中國,就算打唔過都絕對可以全身而退,如果再合作十年,到時再打,能唔能夠全身而退就好難講

引用:
原帖由 摸乳呻吟鬼上身 於 2020-8-6 02:41 PM 發表

港版國安法通過之後,鹵味即刻投毒!
老美在全球設置超過2千間生化實驗室,但國際有大瘟疫,佢從來唔救,最多是高價賣解藥,根本是大家都估到佢生化實驗室咁多,咁花費,係做緊乜!

中國就係要儘快崛起,聯合各國對付這不斷用病毒殺人的邪惡帝國!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-5 07:16 PM 發表
其實 , 中國在視頻上發出這些, 相信, 都意味中美戰爭的機會好高, 和平歡樂的時光可能要過得好快......

大家小心

https://youtu.be/0gpnB7yfaRk
早幾日北京市發出應急物資建議清單俾市民預備。同時各地都有疏散演練

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-8-6 06:07 PM 發表

早幾日北京市發出應急物資建議清單俾市民預備。同時各地都有疏散演練
好,積極備戰!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-6 08:18 發表

唔似, 特朗普只是睇唔起北韓的實力而己, 北韓的導彈, 根本就在美國的反彈導可擊中的範圍內, 要死都係南韓去死
棋子黎啫, 可以犧牲.
特朗普得罪的是美國人,出逃的選擇當然是美國的敵人,伍子胥也安置兒子在齊國。要不是特朗普反移民,禁止古巴難民匯款回古巴,牠也可能逃亡到古巴。牠或許很美古巴,不惜複製一次豬灣行動,如果牠能在古巴逍遙法外,或許會寄一盒雪茄給希拉莉,就算牠被CIA秘密逮捕,一樣送去古巴……………………關塔那摩……

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2020-8-6 04:30 PM 發表

而家打中國,就算打唔過都絕對可以全身而退,如果再合作十年,到時再打,能唔能夠全身而退就好難講
而家,中美一打,就是同歸於盡的導彈互攻,返唔到轉頭

四代核武的威力,相信十多廿個就可以讓美國全毀,互戰結果,可能是球重回洪荒!

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-8-6 06:41 PM 發表

特朗普得罪的是美國人,出逃的選擇當然是美國的敵人,伍子胥也安置兒子在齊國。要不是特朗普反移民,禁止古巴難民匯款回古巴,牠也可能逃亡到古巴。牠或許很美古巴,不惜複製一次豬灣行動,如果牠能在古巴逍遙法外,或許會寄一盒雪茄給希拉莉,就算牠被CIA秘密逮捕,一樣送去古巴……………………關塔 ...
有重,特朗普曾揾中國同佢政治庇護,但中國拒絕了!
要同美國匹敵,當今只有中國!

引用:
原帖由 antiapple 於 2020-8-6 03:35 PM 發表

南韓一定唔會幫手, 如果老美想在南韓用兵(器), 不論打北韓/中國, 文總統同老美反枱都有可能。
佢想尾軍走好耐, 咩美韓安保已成廢紙, 你睇金仔已經核武小型化, 儍侵一條毛都無郁過, 就知已經名存實亡 ...
南韓驚北韓,但更驚美國,如中美交戰,我諗佢都想老美死,成日強搶保護費!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-4 03:40 PM 發表

這個當然,美國夠膽炸我國的黃岩島,習主席講過。。我地會要佢關島在地圖上消失!
呢個我唔信。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-6 06:54 PM 發表

南韓驚北韓,但更驚美國,如中美交戰,我諗佢都想老美死,成日強搶保護費!
日韓兩條友喺度扮鵪鶉,等到時機成熟之後就會吊佢鹵味系!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-6 18:54 發表
全世界只有兩個國家驚南北韓和平
1. 倭寇
2. 老美

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-8-6 19:08 發表
呢個我唔信。
真係有人咁講過.... 但唔係習大大講

係老美自己嘅太平洋司令部指揮官、美國海軍上將Philip Scot Davidson同Forbes(福布斯)講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]