• 瀏覽: 13,033
  • 回覆: 169
+17
引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-6 12:18 PM 發表
我梗你無啦--------有無幾十個解放軍戰死,東風被打爛的照片或短片?
拎得出嚟的話會傷你啲無知愛國撚的心. 再會俾仆街鄧啲狗告洩露國家機密,  分裂國家行為, 睇咗都拉, 保護你D 愛國撚.
你等拉周旺生同審佢咪等你心安囉.
你自己上大陸網查啦, 唔好俾你D 藍友呃自己啦, 有名有姓有日子, 好易查㗎.

【6月28日,東風汽車(4.410, -0.05, -1.12%)發佈消息 ...
東風高層被捕報紙已有報導,不過東風軍車被打爛,幾十名解放軍戰死,竟然一張照片都未見過。

印軍自己承認死了20個軍人,群情洶湧,印軍既然打死數十名解放軍,擊穿(印軍也說從沒有開槍,怎樣擊穿呢?)東風軍車,竟然不拿出來證明印度軍的戰績,而讓印度國人覺得吃了敗仗?

好多人自己無機械,材料知識,就亂咁吹。
即使不是「特種鋼」,就以普通座枱電腦機殻用的鋼片,都不可能「輕輕一捅就破」吧?

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-8-6 12:23 PM 發表

連你自己都認 還這麼支持國家 你係咪有事?
官員外國戶口都好多個億...你們還是平均2000-4000工資
還是去愛國
不支持國家 支持你廢青?
你先把  鋼板被擊穿的 證據拿出來

自己發夢當係內幕猛料,醒啦喂!起身返工啦!

可悲呀,咁冇腦啲謠言都有人傳。樓下部思域仔都都戳唔穿啦,何況自重成四公噸啲戰車。為咗抹黑中國,無所不用其極。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-8-6 01:37 PM 發表

東風高層被捕報紙已有報導,不過東風軍車被打爛,幾十名解放軍戰死,竟然一張照片都未見過。

印軍自己承認死了20個軍人,群情洶湧,印軍既然打死數十名解放軍,擊穿(印軍也說從沒有開槍,怎樣擊穿呢?)東風軍車,竟然不拿出來證明印度軍的戰績,而讓印度國人覺得吃了敗仗? ...

傳  東風猛士鋼板被擊穿,然而印度報紙說衝突中沒有開過槍。

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-8-6 01:41 PM 發表
好多人自己無機械,材料知識,就亂咁吹。
即使不是「特種鋼」,就以普通座枱電腦機殻用的鋼片,都不可能「輕輕一捅就破」吧?
輕輕一捅就破的車皮,在邊境那些滿布碎石沙泥的道路上,應該早已經變了蜂窩

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-5 09:18 PM 發表
中印衝突、解放軍死傷不能說的秘密、軍用裝甲車豆腐渣,驚天貪腐案曝光  
https://youtu.be/c2LzNjOkIx8?t=102
不能說的秘密  ---   犀利呀 !  [東風猛士] 原來係爛貨, 𢌿阿三用鐵通打穿兩野, 打死 你老粉紅2毛43解放軍.
貪  貪  貪........
東風猛士
https://uf.cari.com.my/forumx/cf ...
病向淺中醫.
但.... 你應該都係冇得救

之前不是說好了老三赤手空拳?依家又話有鐵通。
吾怪之得老解出動狼牙棒了。

引用:
原帖由 hlover96 於 2020-8-6 02:07 PM 發表

不支持國家 支持你廢青?
你先把  鋼板被擊穿的 證據拿出來
你支持的是黨~不是國  大陸人好多人都沒工開~~比香港仲多廢青
你們國家最鍾意捉人去道歉~~沒道理可言  沒聽話就要死

國安部更進啦。
吾聲吾聲等佢地入境後,才懲教吧。好似幾年前某肥胖外省黨工咁。

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-8-6 03:15 PM 發表

你支持的是黨~不是國  大陸人好多人都沒工開~~比香港仲多廢青
你們國家最鍾意捉人去道歉~~沒道理可言  沒聽話就要死
...
同李文亮有乜分別??

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-8-6 01:37 PM 發表

印軍自己承認死了20個軍人,群情洶湧,印軍既然打死數十名解放軍,擊穿(印軍也說從沒有開槍,怎樣擊穿呢?)東風軍車,竟然不拿出來證明印度軍的戰績,而讓印度國人覺得吃了敗仗? ...
Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢.

引用:
原帖由 6674 於 2020-8-6 03:09 PM 發表
之前不是說好了老三赤手空拳?依家又話有鐵通。
吾怪之得老解出動狼牙棒了。
Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢. 你唔睇內容咩?

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-8-6 02:18 PM 發表

病向淺中醫.
但.... 你應該都係冇得救
Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢. 東風猛屎戰車來的.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]