• 瀏覽: 7,453
  • 回覆: 81
+2
快點打吧。太悶。

一打起來,老人家會名留青史。

都話左預言話美國會來同中國打 而且有聯軍

有客西來 至東而止
....
炎運宏開世界同 金烏隱匿白洋中
從此不敢稱雄長 兵氣全銷運已終
....
聯軍東指成一氣,劍仙俠士有奇秘。
水能剋火火無功,炮火飛機何處避。
此是陰陽造化機,土意發明成絕技。
稱雄東土日已終,物歸原主非奇事。
此時國恥一齊消,四海昇平多吉兆。

而家睇返對印太局勢完全應曬,
我八十幾歲的爺爺話, 不要信 ,
呢d全部都系反中的反對派作出來

引用:
原帖由 Iri 於 2020-8-4 01:52 PM 發表
美國軍力已經減半
美國要拼死一搏
一定是救以色列
美軍退出東亞救以色列今年?明年?
日韓臺早日投誠中國為妙
中東根本無人敢碰以色列!如此,美國又何需勞師動眾去救佢?現在美國係擺明將全球軍力抽調到西太平洋,即中國附近,好明顯美國對以色列嘅國家安全已放心

引用:
原帖由 think888 於 2020-8-5 03:14 PM 發表
快點打吧。太悶。
香港都近南海的, 唔打好過打呀, 殃及池魚

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-8-4 03:26 PM 發表

特朗普開咗第一槍的話,佢可能要吃幾多槍呢?
一發動戰爭, 美國就會行緊急法, 佢會大權在握, 反而是佢反對黨大鑊,

好似希特勒, 當年老屈罪名俾德國第二大黨, 就發起動亂, 搶到大權, 就連總統都推翻, 成為元首,
有跡象, 特普朗想行希特勒的舊路.

因為佢好清楚, 一落台, 佢會坐監過渡餘生

中美如在今時今日開打, 這地球係承受唔到兩國的火力

先下手為強,攻打南海美艦

兩國一戰, 真係可以的話要逃到火星, 地球太危險了

附件

1111.jpg(93.16 KB)

其實 , 中國在視頻上發出這些, 相信, 都意味中美戰爭的機會好高, 和平歡樂的時光可能要過得好快......

大家小心

https://youtu.be/0gpnB7yfaRk

引用:
原帖由 skywalker167 於 2020-8-5 03:34 PM 發表
都話左預言話美國會來同中國打 而且有聯軍

有客西來 至東而止
....
炎運宏開世界同 金烏隱匿白洋中
從此不敢稱雄長 兵氣全銷運已終
....
聯軍東指成一氣,劍仙俠士有奇秘。
水能剋火火無功,炮火飛機何處避。
此是陰陽造化機,土意發明成絕技。
稱雄東土日已終,物歸原主非奇事。
此時國恥一齊消,四海昇平多吉兆。

而家睇返對印太局勢完全應曬,
我八十幾歲的爺爺話, ...

呢兩句確實預示了美軍無法再在東方稱雄,要從亞洲撤軍,物歸原主。有些國家長期被美軍駐軍,這些國恥一齊消,之後便四海昇平。

月圓之夜,
南海之邊,
美妖東來,
要佢升仙.

解放軍, 衛道除妖的時刻快到, 加油!!!

同意。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]