• 瀏覽: 5,557
  • 回覆: 62
引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-8-2 03:11 PM 發表
既然差距咁大,老尾點解唔開波?仲等乜嘢?
2016只有一艘遼寧,奧巴馬唔敢打,當時差距咪仲大?
當時中國已有東風10, 巨浪及核潛艇出現, 美國一開戰, 佢都會被一同毀滅.

美國真可以凌駕中國, 應是在克林頓年代, 但時機不再了

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-2 04:00 PM 發表

又係你
打未唧
你問老美囉, 話去打人, 入12次南海都腳軟, 悶唔悶D呀

美日撞船, 美日都有船員受傷或死亡, 但美國而家問日本索天價賠償

如美國開槍, 到時十幾萬美軍死埋, 白宮被人追債賠償, 追到要跳樓都似

美軍人係打工咋, 得Q閒用命同你搏咩

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 03:52 PM 發表

你知唔知, 魚雷係射船底架?得膠閒射你甲板咩, 船底!!! 分分鐘一下就冚包散
無知真可怕  如果咁易打沉點解中國死都要整航母 即喺美國航母會沉  中國航母又唔會沉既😂 中國隻093b比日本迫到浮上水面舉國旗投降你又知唔知?仲話射魚雷

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2020-8-2 04:05 PM 發表

無知真可怕  如果咁易打沉點解中國死都要整航母 即喺美國航母會沉  中國航母又唔會沉既😂 中國隻093b比日本迫到浮上水面舉國旗投降你又知唔知?仲話射魚雷 ...
係喎, 俄羅斯都係咁問喎,

但中國的航母殺手比美國勁嘛, 中國可以輕易做低美國航母, 唔代表美國可以喎,

另外, 美國的戰艦的鋼材的可靠度令人質疑, 有乜理由成日被人撞到重傷, 但人地就輕傷架

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2020-8-2 04:05 PM 發表

無知真可怕  如果咁易打沉點解中國死都要整航母 即喺美國航母會沉  中國航母又唔會沉既😂 中國隻093b比日本迫到浮上水面舉國旗投降你又知唔知?仲話射魚雷 ...
係囉, 怎解日本最近在東海又跟唔到中國的潛艇呢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 04:14 PM 發表

係囉, 怎解日本最近在東海又跟唔到中國的潛艇呢
唉 都叫你留意下新聞㗎啦 依家喺備戰階段喇 日本果邊講左特登唔趕走隻潛艇錄低左聲紋吖嘛 好在你唔喺老解咋 如果唔喺北洋艦隊又重演

一日未打 邊個贏都未知 呢度D人就吹到中國虐殺美國咁 專業軍事評論員都唔會咁講😂你地簡直喺神級軍事專家

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2020-8-2 04:21 PM 發表

唉 都叫你留意下新聞㗎啦 依家喺備戰階段喇 日本果邊講左特登唔趕走隻潛艇錄低左聲紋吖嘛 好在你唔喺老解咋 如果唔喺北洋艦隊又重演
講丫嘛日本而家要被逼到站邊啦, 如果日本真係咁吧閉, 洗鬼要站美國邊咩

台灣,你地夢想做美狗的白日夢發完了

中國剛剛公開宣布,美國的世界霸權結束了

https://youtu.be/YR5qLMHIaWE

世界人人平等,互相尊重咪最好囉,講乜膠白人優先呀,呢d咁種族歧視說話呢?

最硬膠係台灣班白痴,害自己同胞都要做美國的狗奴才,真係蠢銀咗!

2020年8月2日,中國就係等同現當年打敗鈦坦族的專制及欺壓人民的阿里安!

中國人是讓世界可獲得更和平
的英雄

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 04:05 PM 發表

你問老美囉, 話去打人, 入12次南海都腳軟, 悶唔悶D呀

美日撞船, 美日都有船員受傷或死亡, 但美國而家問日本索天價賠償

如美國開槍, 到時十幾萬美軍死埋, 白宮被人追債賠償, 追到要跳樓都似

美軍人係打工咋, 得Q閒用命同你搏咩 ...
人地嚟演習又唔打
咁菜菜子打唔打?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-2 05:01 PM 發表

人地嚟演習又唔打
咁菜菜子打唔打?
菜菜子都練定隨時走佬演習啦,仲練了多次添,美軍一走,菜菜子大大鑊了!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 05:22 PM 發表

菜菜子都練定隨時走佬演習啦,仲練了多次添,美軍一走,菜菜子大大鑊了!
諗定到時唔打講咩未?

假料就日日有, 難得睇到真料

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-2 07:41 PM 發表

諗定到時唔打講咩未?
唔打, 關我Q事, 好似股巿咁, 股評人讚好的, 跑唔出, 關人Q事囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]