• 瀏覽: 2,949
  • 回覆: 42
+8
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:41 PM 發表

既然西方啲制裁真係咁無關痛癢

何解中國口交部嗰啲乜春物爽又哭喪死全家咁嘅面口嚴詞譴責猛烈嘴炮還擊
唔出聲又係好唔俾面嘅,算係應酬下美國。

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-1 11:30 AM 發表
只見黑暴少了、社會更穩定了、出門前唔使睇邊個地鐵站被破壞
制裁引起既負面影響? sorry, 我完全感受唔到
沒了黑暴感覺安全了😊

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-8-1 12:13 PM 發表
黃狗打多咗飛機囉, 對身體唔好,好負面
你樓上有一條🤔🤔

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:11 PM 發表

但係夜晚想同朋友出街食個飯都有困難

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

多謝香港政府中門大開唔封關又免檢疫 ...
你還是去火星吧,地球有細菌唔啱你。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:11 PM 發表

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

7.1你有無出去搞野?
7.11你有無去做預先篩選的投票?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-1 12:41 PM 發表

何解中國口交部嗰啲乜春物爽又哭喪死全家咁嘅面口嚴詞譴責猛烈嘴炮還擊
你屋企事對面條粉腸日日嘈你,拍你門問候你你會點,就連教仔都關佢事🤔🤔

引用:

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

你咁驚人嘅智商,可以搵到份咩工富裕到出街食飯丶睇戲丶旅行?

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-1 11:30 AM 發表
只見黑暴少了、社會更穩定了、出門前唔使睇邊個地鐵站被破壞
制裁引起既負面影響? sorry, 我完全感受唔到
制條毛咩.自己周身唔掂.擺吓姿態就有可能

引用:

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

又係你條化膿精神大化L青山又放你假吖.真辛苦你又要抵毀中國

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-1 12:14 PM 發表

顧左右而言他,看來連最極端既黑暴分子都覺得西方所謂既制裁真係廢

既然你要講病毒源頭,希望你叫主子先解釋一下:

佢主子賴中國越嚟越冇說服力,依家轉軚去賴歐洲。

引用:

幾時又哭喪面呢?其實係屌9你班廢🐶成日正經事唔做吖白9痴.有本事就唔巧買大陸物資.飲漂白水啦!

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-8-1 08:24 PM 發表

又係你條化膿精神大化L青出又放你假吖.真辛苦你又要抵毀中國
辛苦都要㗎啦,抵毀中國係佢嘅工作嚟㗎嘛,搵兩餐咁嗟。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-8-1 08:25 PM 發表

佢主子賴中國越嚟越冇說服力,依家轉軚去賴歐洲。

https://cdn.discuss.com.hk/t/c0ea36/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_200801/20200801_36434858ee019033fcdeP6tqLKhNr4OJ.jpg ...
佢主子不嬲瀨三瀨四架啦!

引用:

戲又無得睇

水又無得游

旅行又無得去

多謝武漢肺炎

多謝中國隱瞞疫情

引用:
既然西方啲制裁真係咁無關痛癢何解中國口交部嗰啲乜春物爽又哭喪死全家咁嘅面口嚴詞譴責猛烈嘴炮還擊
補張圖先

鍵盤翻頁
左右