• 瀏覽: 8,368
  • 回覆: 68
+24
點強法呢?
高原最強,上到黎既唔夠我打,夠我打既上唔到黎,全車專高原設計.

現代作戰軍服都朝向人體工程剪裁丶多用途丶實用。大同小異,無臂章好難分。
例如拉鏈丶麼術貼丶尼龍索扣丶脾袋丶電腦製作的迷彩方格。

1940年代,美國陸軍丶納綷丶日軍丶國軍丶土共各有特色。
但事實證明穿著漂亮不一定最好打。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-7-27 01:03 AM 發表

解放軍總感覺差那么一點點,說不出來的感覺
封建軍隊,幾千年來都喺軍農合一,解放軍冇幾耐之前先開始唔洗耕田畜牧,喺咁上下,冇得同專業軍隊比較

中國加油

引用:
原帖由 6674 於 2020-7-27 09:41 AM 發表
現代作戰軍服都朝向人體工程剪裁丶多用途丶實用。大同小異,無臂章好難分。
例如拉鏈丶麼術貼丶尼龍索扣丶脾袋丶電腦製作的迷彩方格。

1940年代,美國陸軍丶納綷丶日軍丶國軍丶土共各有特色。
但事實證明穿著漂亮不一定最好打。 ...
有些人先敬羅衣后敬人

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-7-27 01:51 PM 發表

封建軍隊,幾千年來都喺軍農合一,解放軍冇幾耐之前先開始唔洗耕田畜牧,喺咁上下,冇得同專業軍隊比較
黃海種菜
為以食為天
養豬種菜就是戰鬥力
連美軍都知道
韓戰時甚至有美軍停火時走去同老解痴歺

引用:
原帖由 普陀山 於 2020-7-27 02:11 PM 發表

有些人先敬羅衣后敬人
羨五陵公子自翩翩,可記得那佯狂瘋丐尚顛連? 「云海玉弓緣」

[attach]11426666[/attach]

引用:
原帖由 6674 於 2020-7-27 02:54 PM 發表

羨五陵公子自翩翩,可記得那佯狂瘋丐尚顛連? 「云海玉弓緣」

著到咁靚又點
老婆女兒被老美集體強姦咩一樣要笑

引用:
原帖由 普陀山 於 2020-7-27 02:57 PM 發表

著到咁靚又點
老婆女兒被老美集體強姦咩一樣要笑
皮草領,直頭胡歌果套神劇咁款。

引用:
原帖由 6674 於 2020-7-27 03:08 PM 發表

皮草領,直頭胡歌果套神劇咁款。
國共將領好多本身大宅門出身
胡歌呢啲…

擦咭與返璞歸真.....

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-7-26 07:13 PM 發表

老解軍裝研制上多花點心好不
毛子美軍給人一種高大上
老解軍裝還是一種土八路的味道
審美眼光由你的文化背景,教育和傳媒影響,變成你的主觀概念,每人都不一樣,你覺得醜的,可能其他人覺得美

噠噠噠

引用:
原帖由 kingking99 於 2020-7-27 03:47 PM 發表

審美眼光由你的文化背景,教育和傳媒影響,變成你的主觀概念,每人都不一樣,你覺得醜的,可能其他人覺得美
第十六批赴蘇丹維和部隊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]