• 瀏覽: 10,506
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-7-26 06:55 PM 發表

可惜,煽動仇恨中央政府最多踎 10年,不過可能要押返去新疆踎。

你哋中國人有句說話叫做世上沒有無緣無故的仇恨

中央俾人憎恨

唔係應該中央檢討吓自己點解咁乞人憎

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 01:15 發表
十幾年前沙士係中國傳俾香港

害死香港幾百人

之後借啲意放啲大陸人來自由行

搞到香港烏煙瘴氣

今次武漢肺炎又係中國傳俾香港

香港政府配合中國劇本

中門大開,免檢疫,社區爆發

之後實係引入劣質中國紅包醫生

污染香港醫療系統 ...
白痴仔害人變成受害?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 08:57 PM 發表

中央俾人憎恨

幾個不同機構作嘅民意調查,都顯示中國14億人有超過 90%人對共產黨執政表現滿意,你一班港奴憎恨中共有條鏈用,人哋眼尾都唔會望吓你哋,冇人在乎你哋有咩嘢感想。你哋除咗上網嚎哭之外,仲有咩做到? 叫尾國乾爹派兵打柒中國? 或者可以撼頭埋牆,冇眼睇。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 08:54 PM 發表

大英國將香港由漁港提攜成國際金融中心

自由民主法治各種優良文化都是大英國賜予

垃圾賤中國一腳牛屎低端蠻夷土豪

歷年來不斷侵蝕污染香港 ...
大嬰國咁 L 叻點解唔救吓自己先啊,由一個日不落帝國玩到變成二流國家,世上冇乜國家睇佢台戲,好似細路仔玩賓周越玩越縮,世界老大縮到變成尾國跟班。
所以尾國佬都話唔可以畀尾國變成嬰國咁嘅二流國家。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 08:57 PM 發表

中央俾人憎恨

你唔係中國人, 咪能用中文啦,
快D去美國啦. 改用英文.

附件

anti-masker.jpg(50.89 KB)

covid-19 2020.07.26.jpg(26.63 KB)

covid-19 2020.07.26.jpg

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 08:54 PM 發表

大英國將香港由漁港提攜成國際金融中心

自由民主法治各種優良文化都是大英國賜予

垃圾賤中國一腳牛屎低端蠻夷土豪

歷年來不斷侵蝕污染香港 ...
你真係唔想前唔想後
點解英國係到就會將個臭港變成國際港?
用下腦都知係阿爺比啦

香港又無地,又無人,又無資源
所以香港沒落就多得你地
好得罪唔得罪就去得罪阿爺
香港貨運碼頭已跌出10大以外
連國際金融港都比上海爬埋頭

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-7-26 09:56 PM 發表

幾個不同機構作嘅民意調查,都顯示中國14億人有超過 90%人對共產黨執政表現滿意,你一班港奴憎恨中共有條鏈用,人哋眼尾都唔會望吓你哋,冇人在乎你哋有咩嘢感想。你哋除咗上網嚎哭之外,仲有咩做到? 叫尾國乾爹派兵打柒中國? 或者可以撼頭埋牆,冇眼睇。
11423805 ...
咁點解啲中國人死仆爛仆都想仆去外國

有錢嘅移民

無錢嘅偷渡

真係咁滿意點解唔留喺中國

生生世世代代做中國人

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-27 12:52 AM 發表

有錢嘅移民

無錢嘅偷渡

生生世世代代做中國人
唔好再用呢招呃人
中國人移民外國的只佔人口的一個巴仙而己, 遠遠低於世界平均水平, 日落帝國係七個巴仙

講有錢咩
世界最多富豪居住城市排行榜
頭十位中有四個中國城市

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-27 12:52 AM 發表

有錢嘅移民

無錢嘅偷渡

生生世世代代做中國人
你講再多你都逃脫不了你係中國人呢個事實
省省吧!香港黃絲何其多,又不多你一個

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 05:06 PM 發表

check完未

結果如何
洗定蘿柚

引用:

有錢嘅移民

無錢嘅偷渡

生生世世代代做中國人
原來閣下嘅思維真係仲停留喺7,80年代!真係恭喜恭喜!

引用:

有錢嘅移民

無錢嘅偷渡

生生世世代代做中國人
烏蠅鍾意哄垃圾堆丶狗屎堆,外國就係垃圾桶,移民去嘅一係冇技能嘅窮 L ,留在中國都一世冇運行,聽人講西方國家洗大餅都月入過萬,點解唔去搏吓。一係就貪官丶奸商,搵埋啲錢唔見得光,驚有日會畀共產黨清算,去西方國家就唔怕,只要你有錢,話之你販毒走私收黑錢,你帶大把錢去就歡迎你。
中國有 14億人,話之你 1億人移民出去,都仲有 13億人。

美國H1N1,愛玆後,垃圾美國又想用 美國肺炎通過WC畜生周街噴來害香港~~
前前後後害死全世界幾千萬人

美國不支解,世界都無一日好過

支那貓哭老鼠,累死香港人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]