• 瀏覽: 5,540
  • 回覆: 51
+2
引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:01 PM 發表
人地欺負你..因為你沒品...你大陸上市左果中國版星巴克....去美國上市 ...
良心企業

一日唔開戰我地偉大祖國都仲可以瘋狂打飛機😁

一日唔開戰,美國就阻止唔到中國發展
過多十年,美國同美國狗就要跪中國
引用:
原帖由 leo1205 於 2020-7-25 10:26 AM 發表
一日唔開戰我地偉大祖國都仲可以瘋狂打飛機😁

現在美國搞唔掟美國肺炎,內亂,30%失業
美國都講啦,只要多5年美國就控制唔到中國,只要中國GDP超過美國,美元就要收皮,美國靚如英國,日本再唔駛被迫反中

只有漢奸美狗才想中國現在同美國打,繫到咩諷刺中國唔敢打無用既,你以為中國人及共產黨好似你地咁能ON9

戰法可以考慮下列,請祖國研究:

1. 核沉台灣。用幅射封鎖福建,上海海面,海峽;

2. 東北方留給金仔,普京成大業。統一韓國。攻滅日本,出擊西伯利亞;

3. 決戰南海,絕不讓一艦生離;

4. 兵平澳洲,成中國23省;

5. 越南攻中,馬上核平。把控制權留給柬埔寨;

6. 美國核滅北京,上海。馬上核平紐約,LA. 絕不留手。

位卑未敢忘憂國。一介草民。盡心吧。

中國必敗

應該係美國唔順中國但是又唔敢攻擊中國!

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-7-24 08:49 PM 發表
一打就露底,你當共產黨傻咩,除時變第二個清朝,不如割地陪款,仲有得繼續榮華富貴,子孫又可以做高等華人,唔好咩?
總統叫你飲消毒藥水呀
去喇

引用:
原帖由 Iri 於 2020-7-24 10:18 AM 發表
中美決勝
1上合組織把美國恐怖分子連根拔起
2穆斯林解放巴勒斯坦美帝崩潰
3一帶一路成真

美國的老闆在以色列 明未??
野豬死開啦!

响G2 格局,時間响我方!不要急
其實,近年中國科技發展,不難睇出中國已經有相當既實力。中國亦清楚知道對手想做啲咩
戰,最忌驕!如有差別,不坊讓人先驕

其實大家有無諗過,中印核弾兩頭飛,不論誰勝誰負,美軍最後先執死雞呢?
調返轉,點解浸浸一上台就要搵金正恩傾計呢?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 24-7-2020 10:05 發表
日本 澳洲 加拿大 英國 紐西蘭 印度 法國 其他二打六 歧視中國成分極高

世界地位 爭櫈仔遊戲 ,現在美國一定要對付中國
美國自身矛盾、治疫失當、種族問題、冷戰思維,都是世界大戰的計時炸彈,隨時都可能爆炸,傷及無辜!自以為是最偉大的國家,其實暗藏殺機,最為黑暗,和平只流於口號形式,勾心鬥角,早已經積累了大量負面思維,不利國運,可見其殞落之日,生死有天命,錯不在人家。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]