• 瀏覽: 2,209
  • 回覆: 34
+2
很多論政者說某一國度是謊言治國。
其實,1991年之前,蘇聯 【四大謊言】就是謊言治國。
謊言一:蘇聯的解體是美國和平演變的結果。
二:蘇聯人民曾經生活在無比的幸福之中。
三:蘇聯是個繁榮、富裕、強盛的國家。
----
我的評論:
第四個是什麼,麻煩你們找一找。
更重要的是:
謊言治國 的後果很嚴重。

持劍衛道的精神是,在不影響中國目前執政者繼續執政之下,以正義消弭邪惡,本著自由平等博愛。改善 中國和香港的同胞的福祉。
去過蘇聯未?

男E
你想交流,第一步:第四個蘇聯謊言是什麼。

即係未去過蘇聯, 不過我都未

民主謊言治國,蘇聯民主化過程,不正常死亡5千萬,國家90%資產,被強盜美國搶奪

WC聽美國主人搞民主? 只怕連J都要輸埋,全家不得好死

樓主先解決自己用謊言交流既問題,再討論其他

呀係,如果樓主不認為自己用緊謊言,一係拎證明,一係睇精神科

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-7-23 03:50 PM 發表 樓主先解決自己用謊言交流既問題,再討論其他
呀係,如果樓主不認為自己用緊謊言,一係拎證明,一係睇精神科
N個月以來,你每次在我的帖子留言都是關心我而不是各該帖子的主題。
在你心中我是你的偶像吧。
這回兒試試:本帖子一樓說什麼?反對還是認同那裡的論點?

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-7-23 05:06 PM 發表

N個月以來,你每次在我的帖子留言都是關心我而不是各該帖子的主題。
在你心中我是你的偶像吧。
這回兒試試:本帖子一樓說什麼?反對還是認同那裡的論點? ...
一樓講既係垃圾, 不值一提
因為你發左N 個主題, 從來都無法合理回應人地質疑

香討呢度唔係同你討論, 而係睇你做馬騮戲. 你唔係唔知掛?

wilsonkf

N 個主題 你沒有能力咀嚼,所以酸葡萄作用地認為那些帖子無用,這樣令你感覺良好。
做馬騮戲的是一群猴子被主人帶領。我就是那個帶領者。
嗱,現在,一樓逐句 put to you.
你準備好了沒有?

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-7-23 05:25 PM 發表
wilsonkf

N 個主題 你沒有能力咀嚼,所以酸葡萄作用地認為那些帖子無用,這樣令你感覺良好。
做馬騮戲的是一群猴子被主人帶領。我就是那個帶領者。
嗱,現在,一樓逐句 put to you.
你準備好了沒有? ...
戇鳩

你只值呢個答案, 多都無
就算你開N 個分身都好, 全香討都知你係乜野料, 係你自己唔知

一個不段黑名單其他人, 但只要無得黑名單就驚到鳩縮, 從來都唔敢去其他主題回應人地既縮頭烏龜, 真係覺得自己好勁呀

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-7-23 05:42 PM 發表 一個不段黑名單其他人, 但只要無得黑名單就驚到鳩縮, 從來都唔敢去其他主題回應人地既縮頭烏龜, 真係覺得自己好勁呀
看來你已經履行了進來扮演你所說的XX戲劇。
Tell me, are there any reasons that you don't need to面壁.

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-7-23 05:49 PM 發表

看來你已經履行了進來扮演你所說的XX戲劇。
Tell me, are there any reasons that you don't need to面壁.
你講下你唔敢去其他主題回應人地既理由先啦。

你既戇鳩行為, 只值兩個字既回應: 戇鳩

你既黑名單有幾長, 你就有幾戇鳩
全部都係唔夠人地講,唯有加人地入黑名單
否則一定敢去其他主題回應

記住黑名單太長時, 開分身洗底呀
睇下我地洗唔洗用三分鐘篤爆你?  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]