• 瀏覽: 2,890
  • 回覆: 53
+2
英美要呼喚大量香港移民?如果英美30年前咁講可能呃到人,果時中國話要超英趕美係無人信。而家英國淪落到點樣大家有眼睇,而美國都今非昔比。中國反而如日中天。真正有良知的香港人會看清楚,不要讓自己生活的地方受到傷害,香港人現在要多D返國家看,看看眼前國家進步,便知你自己之前不斷反國家的所謂種種問題的真相...居然同你所講唔一樣。

廢話少講, 熱烈歡迎黃屍曱甴早日躝出中國香港, 快躝吧, 五大屎眼契弟聯盟歡迎你哋.

附件

歡迎曱甴走快啲.jpg(172.83 KB)

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-16 19:02 發表

中華人民共和國人 唔單止中意移民, 仲中意偷渡喎!

因爲共產黨嘅迫害, 就有幾百萬中華人民共和國人偷渡來香港喎!
係唔係講緊果啲自認"低等古老民族"既人

濕尻黃屍自認低劣民族 無人逼你做走狗 自甘墮落淪為人血曼頭 何其弱智低能腦生癌

引用:
原帖由 L.T.E 於 2020-7-16 07:46 PM 發表
濕尻黃屍自認低劣民族 無人逼你做走狗 自甘墮落淪為人血曼頭 何其弱智低能腦生癌
大英欠缺扔、製造氣油彈C同腦殘生物?

天要下雨,娘要嫁人,由他去

早D過去, 早D享受。 唔送

邱吉爾撤走昔日在香港精良英軍,引發日軍在香港大屠殺

坐等泛暴班杏加橙煮落鑊

熱烈歡迎黃屍曱甴早日躝出中國香港, 快躝吧, 五大屎眼契弟聯盟歡迎你哋.

快D走,冇晒黃屍,黑醫護,黑黃教師自然不成氣候

英美加澳齊搶港友

腦殘唔走好低能 成日講都好無謂
唔走實在好閉翳 走左唔好再回頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]