• 瀏覽: 2,014
  • 回覆: 27
+3
香港人的質素簡直被這班智障賣港賊大幅拉低. 長此下去, 香港再難回復昔日光輝.

條文都末出就話係惡法咪一樣係on9

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-6-29 01:56 AM 發表
條法只想著如何打壓異己,如何滅聲,如何剝削自由,有罰冇賞,唔係"惡"係乜?

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-6-29 02:42 AM 發表

條法只想著如何打壓異己,如何滅聲,如何剝削自由,有罰冇賞,唔係"惡"係乜?
係打壓黑暴破壞,放火,私了 ,阻人做生意。

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-6-29 02:42 AM 發表

就係要滅你港獨的聲音
就係要剝削你顛覆國家的“ 自由”
就係要“ 惡”
你班港獨友先識驚

只要公文袋反對的我就支持。  比簡單仲要簡單😙😙😙

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-6-29 01:56 AM 發表
出左條文又點? 當日逃犯條例, 已出左條文框架:
先要該行為中港兩地法律都是犯法
內地地方政府不能直接引渡逃犯, 要上交中央審批
中央審批後才交港府, 港府收到後要特首批准
特首批准後再交法庭審核
疑犯可以抗辯, 上訴
法庭審核無誤最後才把逃犯移交內地.....
............................................................
班PK咪一樣扭橫折曲, 一句我唔信, 就可以作各種千其百怪既理由反對....所以同班PK講道理係冇用,
正式欺善怕惡, 唔見棺材唔流眼淚, 阿爺揸條大棍出來, 就即刻變死狗, 返轉頭講條文? 太遲啦

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-6-29 01:33 AM 發表
香港人的質素簡直...
支持又好、反對也罷,都一樣
只要知道國安法係「防範、制止、懲治」曱甴,就有理由支持或反對

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-6-29 02:42 發表

係「善」,條法係整治班反中亂港嘅黃屍黑暴,唔鏟除佢地,香港邊可以安穩?

仇中L已經係智障嘅表表者.

引用:
秒殺

引用:

條文都唔知就說是打壓異己滅聲剝削自由有罰冇賞係智障嘅表現

冇咗反修例 將犯人遣返國內 但係多咗個國安法 一睇就知反對派輸到pk 反修例要經香港法庭 根本就唔存在濫用 而家好啦 國安法 中央直接擺人喺香港 睇住你哋點樣執行 仲有罪成嘅 最低消費三年 仲話唔畀陪審團添 呢啲就係喺賭場 贏咗少少 唔肯收手 結果輸身家

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-6-29 03:15 PM 發表

咁就更加支持國安法,最好附帶有網絡條例。順便清埋班立場打手。
支持拉哂所有思想親西方的人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]