• 瀏覽: 5,532
  • 回覆: 63
引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-6-28 06:45 PM 發表

只要維持在臨界質量便可,其實比好多黃色炸藥更穩定。
未試爆可能已經變咗伊拉克下場,無常任理事國支持邊有甘易成功

恐怖組織是國家級還是工廈車房級?

試想提鍊過程要多少人力物力財力? 也少不了要在深山挖個防炸工場。
識幾個名稱就一定易

伊朗宣布啟用三十部新型離心機

https://news.now.com/home/international/player?newsId=368769

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-6-28 03:54 PM 發表

完全唔明你講咩,唔該學好中文先出帖,令人懷疑你智商。
白痴黃屍仔 你未買到黑市材料  應該比 cia  身首二處你!

引用:
原帖由 6674 於 2020-6-28 07:30 PM 發表
恐怖組織是國家級還是工廈車房級?

試想提鍊過程要多少人力物力財力? 也少不了要在深山挖個防炸工場。
識幾個名稱就一定易

伊朗宣布啟用三十部新型離心機

https://news.now.com/home/international/player?newsId=368769 ...
呢件黃屍仔 未核烈變  精神先分烈左

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-6-28 08:45 PM 發表

呢件黃屍仔 未核烈變  精神先分烈左
勿必裂?

恐怖組織做核蛋  咁易做 isis 一早做左拉 有錢又有專家!  黃屍同弱智嚴格係同一形容詞!

臭飛  六十年代形容詞   奴隸 法輪撚  形容詞!又係一個浪費社會資源架垃圾  法輪撚!

叫志哥  宇宙最強  打召  如來神掌  中共必滅!

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-6-28 07:42 PM 發表

從來無話易,但也難不到那裏去,只要你不是個智障。
係網上求其揾D資料當自己識?

何謂恐怖組織唔講,核彈類型又唔講(其實唔識),個問題係「自製」,鐵你都未識煉啦,學人講煉核武級原料,依你標準,你都係歸類為智障,嚴重果隻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]