• 瀏覽: 5,120
  • 回覆: 72
+13
美國雙重標準, 寬己嚴人, 不知所謂, 終於得到天譴報應

跪下代表,跪死你。示威者表錯情。

引用:
原帖由 discuss-5 於 2020-6-5 08:40 AM 發表
冇錯龍門任佢搬

不需同賣國賊講道理,罪犯立場原於基因,無得救。

引用:
原帖由 Karenning 於 2020-6-5 08:22 AM 發表

黑人弗洛伊德之死成為咗引燃美國種族歧視和社會矛盾嘅導火索,美國全境已因此連續多日爆發抗議示威活動。特朗普政府殘酷鎮壓示威人群,甚至對平民採取極端手段,一時間引得國際社會對其口誅筆伐。不過神奇嘅係,一向以反對「警察暴力」、追求「民主自由」為口號嘅香港反對派卻喺這一時刻集體噤聲,不管係面對新聞媒體定係喺自己一向鍾愛嘅「言論自由陣地」臉書上都開啟咗「靜音」模式。如此「厚此薄彼」嘅 ...
同時也暴露出當代信徒愛批判, 愛生事, 愛歪曲公義的行為, 已遠離聖經的教導

引用:
原帖由 discuss-5 於 2020-6-5 08:40 發表
美國自己事都搞唔好,仲要……

無論講乜都好!今次美國真係報應到,
自食惡果!世界和平有希望了😄

引用:
原帖由 出入變態的主題 於 2020-6-5 08:48 AM 發表

美國自己事都搞唔好,仲要……
若果在美國, 有黑黃狗官放生所有暴徒, 大家估下美帝會怎麼做?

狗主行雙標,奴才亦相同!

班扑街打住民主自由嘅口號來亂港,其實係最唔民主、最剝奪其他人嘅自由。

引用:
原帖由 Karenning 於 2020-6-5 08:22 發表

黑人弗洛伊德之死成為咗引燃美國種族歧視和社會矛盾嘅導火索,美國全境已因此連續多日爆發抗議示威活動。特朗普政府殘酷鎮壓示威人群,甚至對平民採取極端手段,一時間引得國際社會對其口誅筆伐。不過神奇嘅係,一向以反對「警察暴力」、追求「民主自由」為口號嘅香港反對派卻喺這一時刻集體噤聲,不管係面對新聞媒體定係喺自己一向鍾愛嘅「言論自由陣地」臉書上都開啟咗「靜音」模式。如此「厚此薄彼」嘅 ...
美國偉大,創意衡常。

繼續睇戲。

引用:
原帖由 抄股仔 於 2020-6-5 08:39 AM 發表
美國雙重標準, 寬己嚴人, 不知所謂, 終於得到天譴報應
雙重標準,講得冇錯

附件

20200602_f8f3816a1165a4b52a67hnpGmUTvF6rH.jpg(125.58 KB)

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]