• 瀏覽: 4,041
  • 回覆: 94
+2
引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:25 AM 發表

hi 冰同職業有關?

警察宜家要驗毒. 班黑衫會唔會驗呀?
拿 我唔犯法架 因為我唔係香港警察

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:25 AM 發表

hi 冰同職業有關?

警察宜家要驗毒. 班黑衫會唔會驗呀?
做警察偷水都仲得啦

引用:
原帖由 彼岸花不相見 於 2020-5-31 11:28 AM 發表

做得警察 知法犯法 心照啦
驗囉 點?
知法犯法既警察咪炒魷加坐監law.

會唔會好似班戇鳩仔拉佢唔到就法律第二, 拉到, 法庭內求情話悔改, 出左法庭就話自己無罪呀.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:33 AM 發表

知法犯法既警察咪炒魷加坐監law.

不嬲都係咁. 會唔會好似班戇鳩仔法庭內求情話悔改, 出左法庭就話自己無罪呀.
監?坐左去邊?大灣區呀?

殺盡黑暴當然支持

引用:
原帖由 彼岸花不相見 於 2020-5-31 11:34 AM 發表

監?坐左去邊?大灣區呀?
朱sir 打一棍都坐幾個月. 其他人最多咪兩星期, 甚至社會服務令都得.

你知唔知警察犯法係判得更重架. 知唔知警察係會內部調查自己人有無犯法架, 知唔知警察仲有老廉睇實架.

好似你班仆街咁, 自己犯法時就話法律第二呀. 自己人仲要包庇手足打人私了呀.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:39 AM 發表

朱sir 打一棍都坐幾個月. 其他人最多咪兩星期, 甚至社會服務令都得.

你知唔知警察犯法係判得更重架. 知唔知警察係會內部調查自己人有無犯法架, 知唔知警察仲有老廉睇實架.

好似你班仆街咁, 自己犯法時就話法律第二呀. ...
巴打你坐左幾多年?

引用:
原帖由 彼岸花不相見 於 2020-5-31 11:39 AM 發表

巴打你坐左幾多年?
你唔撚好戇鳩啦. 我好放心警察. 你班仆街早死早著, 有破壞無建設.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:40 AM 發表

你唔撚好戇鳩啦. 我好放心警察. 你班仆街早死早著, 有破壞無建設.
咩都關佔中事既思想

引用:
原帖由 彼岸花不相見 於 2020-5-31 11:45 AM 發表

咩都關佔中事既思想
我講緊出黎犯法破壞果班呀. 你自己對號入座, 無計.

戇鳩係會死人的. 快D 去搵神位啦. 唔係要兩老放屋企真係不孝.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:46 AM 發表

我講緊出黎犯法破壞果班呀. 你自己對號入座, 無計.

戇鳩係會死人的. 快D 去搵神位啦. 唔係要兩老放屋企真係不孝.
我入左咩座先
我講緊香港警察 都係犯法破壞個班

引用:
原帖由 彼岸花不相見 於 2020-5-31 11:48 AM 發表

我入左咩座先
我講緊香港警察 都係犯法破壞個班
邊個犯法拉邊個. 警察犯法罪加一等. 我非常支持.

之前咪有人話出黎掟汽油彈果D係警察扮既. 徐步高之流, 我支持即場射殺, 避免佢殺更多人.

你支持嗎?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:49 AM 發表

邊個犯法拉邊個. 警察犯法罪加一等. 我非常支持.

你支持嗎?
咁d販冰兵????偷水popo????拉未

引用:
原帖由 彼岸花不相見 於 2020-5-31 11:53 AM 發表

咁d販冰兵????偷水popo????拉未
同毒品扯上關係既警察全部都要拉. 亦拉左.

所謂既偷水, 你無證據就唔好鳩up了. 睇片睇一半就算了, 智商得一半真係慘.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-31 11:54 AM 發表

同毒品扯上關係既警察全部都要拉. 亦拉左.

所謂既偷水, 你無證據就唔好鳩up了. 睇片睇一半就算了, 智商得一半真係慘.
係喎 唔算偷 比人影到 光明正大地拎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]