• 瀏覽: 32,870
  • 回覆: 334
  • 追帖: 1
+5
想攞到盡,但輸到盡。

呢D老屎忽,講嘢都是美化自己無錯。人哋D仔女去死關牠能事。自己有錢收有女食便可。

飯民一直以來嘅追求
就係今日之果

歷史就是沒有如果

如果當年我醒少少

如果年我買六合彩加多呢三個號碼

如果如果,世界就是天堂,可惜,人類歷史就是一部地獄歷史,由無數愚昧決定去造成

引用:
原帖由 Sprewall 於 2020-5-30 02:21 AM 發表
其實都真係好諷刺,飯民爭取左雙普選廿幾年,口號嗌足廿幾年,俾一個政改普選佢地唔要,堅持要一個佢地想要既普選,廿幾年過去,今日都仲係無普選,甚至乎乜都攞唔到返來,而且因為佢地不停對抗阿爺,普選愈走愈遠。
03年佢地拖低左佢地最驚既23條,原本相安無事,政府都唔敢舊事重提,偏偏佢地就一再激嬲阿爺,仲明目張膽搵老尾出頭,結果就換來一條國安法。
咁你話飯民咁多年唔係一事無成係乜? ...
廢!盲反!害港!

佢指出談判爭取民主較為實際,目前的混亂情況,只會繼續傷害香港的未來,國家在香港實施國安法系迫不得已, 像澳門以協商討論方l

2003年後悔拉咗董伯伯落台;2014年見唔對路,一家大細切脂過咗澳門;原來呢邊嘅生活、政治生態更適合自己;我隻老虎比以前更愛中國

1. 李漢奸唔好講到自己咁負責任,你可以去自守,法律界人士唔會唔識自守?
2. 李漢奸係「和理非」?對自己個呀?你係推年青人上街嘅推手。
3. 現在才後悔,太遲了。睇你哋班泛暴政棍,為反對而反對,香港市民都忍咗廿三年,今次立法為香港人吐出口冤屈氣。
4. 希望中央落實拘捕香港危害國家安全人員名單(第一批)。

引用:
原帖由 TTKKJJAA 於 2020-5-30 02:01 AM 發表

黃屍仲唔明白自己破壞力比中共更令香港人感覺恐懼?
講得冇錯,今次係香港人自作孽,冇得怨中央

引用:
原帖由 Active318 於 2020-5-30 02:04 AM 發表

醒目,依加細路有你當時咁醒,香港有救
依家啲人個個使命感上身,被人蒙蔽,以為可以拯救香港

引用:
原帖由 launch_date 於 2020-5-30 01:45 AM 發表
即係比人強姦完,後悔之前無配合動作,張開雙腳,好好享受???
就係呢種藍屍思維,令邪惡更明目張膽了

上帝要他滅亡,必先讓他瘋狂~~~~
在歷史不斷上演 ...
事實係呀爺叫你生性做人。齊齊搵錢過富裕生活。你個仆街仔就話搵錢有撚用呀?我要自由,我要去玩呀。之後仲開始打爛自己屋企,打9傷晒屋企人,玩自殘,再開後門比同行敵對嘅登堂入室放火。
依家呀爺忍夠,唔想再比你玩殘個屋企。

引用:
原帖由 多士少牛油 於 2020-5-30 01:41 AM 發表

我有行第一次 71  但當時細 同朋友去當玩 根本唔識政治
不知者不罪 勿自責

引用:
原帖由 Geld2020 於 2020-5-30 03:21 AM 發表

證明無論讀幾多書,人都可以係低能。
讀屎片!

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-5-30 01:45 AM 發表

03年遊行反23條, 系我一生中做得最錯的事.
浪子回頭金不換

too late

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]