• 瀏覽: 540,377
  • 回覆: 7,246
  • 追帖: 31
+352
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-4-25 04:18 PM 發表

哈哈。。。。。
我古下,因為佢地老斗北上叫雞,比公安拉加罰款加回鄉證曾被印個字,咁有形
因為咁所以對內地很不滿
我只係分析到呢班廢柴叫做無腦,因為有腦都知而家中國就係共產黨話事,除左係靠政治揾食既人,其他人反政府反中國有撚用咩,唔係無腦咁係乜。

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-4-25 16:22 發表

那班曱甴可能自己都係中港產物,什麼不是中國人,要再投胎,睇吓可否變成白人。
白化病就有曱甴的份。
曱甴在香港壞事做盡,
再投胎就做一隻真正的曱甴吧!

支持樓主!要能把愚港撥亂反正,阿爺,林鄭,邒一,必要加把勁反洗腦,愚港太多低能兒太不長進,不看祖國偉大,反而靠攏衰敗中的西方,要時間等再一下代上來沖走黃毒啊!

引用:
原帖由 上環 於 2020-4-25 06:19 PM 發表
我只係分析到呢班廢柴叫做無腦,因為有腦都知而家中國就係共產黨話事,除左係靠政治揾食既人,其他人反政府反中國有撚用咩,唔係無腦咁係乜。
仲要冇道德底線,什麼"黃藍是政見,黑白是良知",聽見就想作嘔🤮,班人渣的所作所為,罄竹難書,有良知嗎?

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-4-25 06:36 PM 發表

仲要冇道德底線,什麼"黃藍是政見,黑白是良知",聽見就想作嘔🤮,班人渣的所作所為,罄竹難書,有良知嗎?
二元對立,西方喜歡玩這一套,沒有敵人就製造一個.

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-4-25 06:25 PM 發表

白化病就有曱甴的份。
曱甴在香港壞事做盡,
再投胎就做一隻真正的曱甴吧!
就算做曱甴,佢地都要做白色既曱甴。

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-4-25 06:36 PM 發表

良知呢二個字,係反對派口中講出黎,特別難聽

引用:
原帖由 上環 於 2020-4-25 08:38 PM 發表

良知呢二個字,係反對派口中講出黎,特別難聽
上次叫包機接英國香港人回港就再爆一次疫情,依家就想引入印度突變病毒來香港,泛暴沒一個好人.

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-25 09:01 PM 發表

上次叫包機接英國香港人回港就再爆一次疫情,依家就想引入印度突變病毒來香港,泛暴沒一個好人.
仆佢街,番撚左老家就等下啦,又要接呢班印度港人,除時又爆一獲,重成七千幾人

引用:
原帖由 上環 於 2020-4-25 09:18 PM 發表

仆佢街,番撚左老家就等下啦,又要接呢班印度港人,除時又爆一獲,重成七千幾人
反對派永遠都想香港死,黑暴明晚又在某太古某商場搞什麼千人唱歌,簡直就是不知所謂,不過借此看看新班子如何處理也好。

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-25 09:01 PM 發表

咁搞法,特區政府正常會射比中國領事館處理,挽下手呢班人都冇特區護照的。

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-25 06:44 PM 發表

二元對立,西方喜歡玩這一套,沒有敵人就製造一個.
否則賣吾出武器

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-4-25 05:06 PM 發表

師兄可能比我大一點
睇得幾多得幾多
人生就是如此
你做咩好話人年紀大呀

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-4-25 06:36 PM 發表
支持樓主!要能把愚港撥亂反正,阿爺,林鄭,邒一,必要加把勁反洗腦,愚港太多低能兒太不長進,不看祖國偉大,反而靠攏衰敗中的西方,要時間等再一下代上來沖走黃毒啊! ...
師兄講得非常好💯

我見呢個帖,個個都好似淨系鬧特首。但事實系,無論系中央派駐港,定抑或系特區政府既官員,我覺得佢哋真系好乸賤。

既然比時政版講到香港會咁差,一陣又話大屎水、一陣又話會打仗。咁未來,不論香港有幾差,呢個兩地官,佢哋一早做吾好份內事,過多幾年就交比佢哋攬住香港一齊送死。我就陪老公仔返大陸好好等退休。

吾好淨系鬧曱甴,有份參與官職既,都一樣要齊齊孭返自己隻鑊。自作孽、不可活!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]