• 瀏覽: 17,821
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
民主黨接手都冇著數.

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 07:50 PM 發表

有香港居留權 都唔一定係香港人。

例如, 你好大機會係有 香港居留權 嘅中華人民共和國人!
網友 , 乜你咁唔化架 !

有香港永久居留權就係香港人喇 ,至於你嘅例子只係中國人入籍香港嗰類啫 , 本人乃土生土長香港人 !

問你第三次都未答我 ,你係屠夫抑或畜牲呢 ?

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-3-28 07:55 PM 發表
民主黨接手都冇著數.
網友 , 大局可能不變  !

但睇到傻普落台後 , 因通俄被控而入獄就夠開心喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-28 07:36 PM 發表

網友 , 崔大使只係駐美大使 , 小習多數搵較廢嘅人去較廢嘅國家 , 二打六鬼知佢乜水 ?

你舉嘅例有分別 , 過往中國八萬多死於不明肺炎 , 但無人指出死者X光肺片同新冠病毒死者完全相同嘛 !

但美國死於(不明肺炎)同電子煙嘅X光照片, 有部份同死於美國肺災(愛回家)係完全相同架 ! ...
睇新聞啦,得個吹字有用咩?

如果要揾廢既,閣下一定首選,記得留意時政啦

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 07:50 PM 發表

有香港居留權 都唔一定係香港人。

例如, 你好大機會係有 香港居留權 嘅中華人民共和國人!
你沒有退出中華人民共和國國籍
就必然係中華人民共和國人

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 09:53 PM 發表

中華人民共和國人 進化程度停留在口腔期, 跟香港人差很遠

香港人 需要選票, 自由、民主、公義、良知、人權、法制。 這些都是畜牲不需要的!
請問你需要嗎!

簡單來說, 能唱出整首 榮光 就是香港人! ...
你唱完榮光
轉個頭就交十幾萬稅俾港共政權
你玩鳩你啲隊友就最叻

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-28 09:51 PM 發表

睇新聞啦,得個吹字有用咩?

如果要揾廢既,閣下一定首選,記得留意時政啦
網友 , 我日日都有睇新聞 ,留意時事 !

你祖國(老美 )美國肺災確診已過十萬 , 幾乎係首個封關中國往來 , 點解會係最嚴重嘅國家?

答案呼之欲出 , 本身老美先係源頭, 估計目前真實確診美國肺炎(愛回家)已過百萬個案 ,未能反映真相?

唔夠美國肺炎(愛回家) 測試劑咋 !

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 09:53 PM 發表

中華人民共和國人 進化程度停留在口腔期, 跟香港人差很遠

香港人 需要選票, 自由、民主、公義、良知、人權、法制。 這些都是畜牲不需要的!
請問你需要嗎!

簡單來說, 能唱出整首 榮光 就是香港人! ...
網友, 你將中國人分成兩類人, 屠夫或畜牲 !

香港係屬於中國架 , 從你言詞好似否認自己係畜牲, 即係默認係屠夫?

承認自己鼓吹學生做黑衣暴徒、天使,罪犯 ,間接害咗人,做了屠夫?

有香港永久居留身份證就係香港人, 識唱(榮光)嗰班多數係待囚嘅愚民或政棍 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-28 10:09 PM 發表

網友 , 我日日都有睇新聞 ,留意時事 !

你祖國(老美 )美國肺災確診已過十萬 , 幾乎係首個封關中國往來 , 點解會係最嚴重嘅國家?

答案呼之欲出 , 本身老美先係源頭, 估計目前真實確診美國肺炎(愛回家)已過百萬個案 ,未能反映真相?

唔夠美國肺炎(愛回家) 測試劑咋 ! ...
因為事實係中共最遲係12月尾已經知呢個病人傳人(李文亮係其中一個例子),但中共一直隱瞞唔做野任由疫症經過春運客流蔓延至全球。

老美同俄羅斯雖然一早封大陸,但無封全世界丫嘛,所以咪中咗招,你見到依家大把大陸人返來就知當日幾大鑊啦

指出中共外交部趙先生,成日屈既老美有齊袓孫幾代病毒所以係「證據」喎

但連有大陸「學者」發布「論文」既資料蒐集中說明老美既袓孫幾代病毒其實係由大陸運來

中共外交部趙先生依家收咗皮啦

轉載
https://www.researchgate.net/profile/Wen-Bin_Yu2/publication/339351990_Decoding_evolution_and_transmissions_of_novel_pneumonia_coronavirus_SARS-CoV-2_using_the_whole_genomic_data/links/5e5fa3ec92851cefa1dc62ef/Decoding-evolution-and-transmissions-of-novel-pneumonia-coronavirus-SARS-CoV-2-using-the-whole-genomic-data.pdf

the 13 genomes from the United States, three were from the same patient in Washington encoding the same haplotype H38, while the other three samples encoded eight haplotypes, covering all five groups (Figure 3A, B), so the sources of imported infections are complicated. Three haplotypes, H1 (California), H19 (Wisconsin), and H38 (Washington), were linked to Wuhan, and three, H19 (Wisconsin), H35 (Arizona), and H42 (California), to five (H41 (California) and H58 (Illinois), might link to Guangdong. The remaining haplotypes, H36 (California), H37 (California), and H57 (Massachusetts), might link to patients outside of China,
H54 (Vietnam) and H56 (Australia), who might be initially from Wuhan (Phan et al., 2020; Truu, 9

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-29 02:42 AM 發表

因為事實係中共最遲係12月尾已經知呢個病人傳人(李文亮係其中一個例子),但中共一直隱瞞唔做野任由疫症經過春運客流蔓延至全球。

老美同俄羅斯雖然一早封大陸,但無封全世界丫嘛,所以咪中咗招,你見到依家大把大陸人返來就知當日幾大鑊啦

指出中共外交部趙先生,成日屈既老美有齊袓孫幾代病毒所以係「證據」喎 ...
網友 , 吹水都要有個譜架 !

中共隱瞞疫情至春運大爆發 ? 大年初一香港人已個個戴口罩喇 , 賣菜婆都知有美國肺炎喇 !

中共由發現疫情至封城不足一個月, 並早已通報世衛 , 何來隱瞞? 當然亦有不足之處,但好過老美多多聲 , 幾個月以來 , 做過乜嘢? 托股市 ?

中共運病毒過美國 ? 你當百佳貨運咩? 運咗去自己就無哂 ? 係傳染病呀 ,即使病人好番 , 仍有病例可追查架 !

但依家網上幾乎所有資料都話美國有齊 美國肺炎五代病毒 , 而中共只有兩代咋 !

誰是美國肺炎 (愛回家 ) 源頭?還不清楚嗎 ?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-3-28 09:56 PM 發表

你唱完榮光
轉個頭就交十幾萬稅俾港共政權
你玩鳩你啲隊友就最叻
網友, 個位講真話網友邊敢答你 ?

佢哋最叻就係食住血饅頭唱(榮光 ) , 點班傻仔去勇武入獄 !

因為入獄可以令人生更精彩架 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-29 09:28 AM 發表

網友 , 吹水都要有個譜架 !

中共隱瞞疫情至春運大爆發 ? 大年初一香港人已個個戴口罩喇 , 賣菜婆都知有美國肺炎喇 !

中共由發現疫情至封城不足一個月, 並早已通報世衛 , 何來隱瞞? 當然亦有不足之處,但好過老美多多聲 , 幾個月以來 , 做過乜嘢? 托股市 ?

中共運病毒過美國 ? 你當百佳貨運咩? 運咗去自己就無哂 ? 係傳染病呀 ,即使病人好番 , 仍有病例可追查架 !

...
你唔識字呀,睇多次啦網友係「中共最遲係12月尾已經知呢個病人傳人(李文亮係其中一個例子),但中共一直隱瞞唔做野任由疫症經過春運客流蔓延至全球。」

你連中文都未識睇呀,死撐「中共病毒」都無用架

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-29 04:15 PM 發表

你唔識字呀,睇多次啦網友係「中共最遲係12月尾已經知呢個病人傳人(李文亮係其中一個例子),但中共一直隱瞞唔做野任由疫症經過春運客流蔓延至全球。」

你連中文都未識睇呀,死撐「中共病毒」都無用架 ...
網友 , 估唔到你除咗唔識字之外 , 數學又差 、人又懶, 係得臉皮厚 , 咁點攪呀 ?

武漢封城於2020年1月23日, 而春運假係2020年1月24日至31日(後延至2月2日) , 23號先剩24號先識唔識分?

2019年12月尾至武漢2020年1月23日封城, 印證咗本人所提嘅不足一月已封城嘅事實, 23日係未夠一個月, 使唔使解釋 ?

美國於2020年1月21日首宗確診美國肺炎(愛回家 ), 至武漢1月23日封城不足三日, 當時確診估計不足百人 , 如何已蔓延哂 ?

上網查吓資料都懶 , 唉 !

事實就係美國係源頭 , 早於2019年10月估計染美國肺炎已過十萬 , 死亡早已萬計 ( 當流感咋 ), 依家過百萬數潛在確診者!

只因無足夠美國肺炎試驗劑咋 , 搵馬雲再捐百萬試劑 , 美國即時美國肺炎( 愛回家 )確診百萬喇 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]