• 瀏覽: 454,511
  • 回覆: 7,407
  • 追帖: 148
+627
引用:
原帖由 超級委屈的手背 於 2020-2-15 09:34 PM 發表

根本老黃瓜兩個仔都係仆街到冇人有
細果個就出晒名, 但大果個真係唔似....真係人不可以貌相

引用:
原帖由 slw81 於 2020-2-15 03:32 PM 發表

普通廁紙咁唔係布,但係無漂白所以係原色同有少少竹嘅味道,我用140克嘅未試過塞廁所
謝謝,要落單試吓!

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2020-2-15 09:30 PM 發表
https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200215/_2020021521080814184.jpg
平機會well done!

引用:
原帖由 hanE 於 2020-2-15 09:35 PM 發表

收唔到尾數 佢直情唔理你,親人試過,所以佢俾人標參,親人心都涼埋,以經咁有錢,何必刻薄人家嘅血汗錢呢?
咁唔可以告佢嗎

引用:
原帖由 oldpopo 於 15-2-2020 09:36 PM 發表

有其父必有其子

引用:
原帖由 hanE 於 2020-2-15 09:35 PM 發表

收唔到尾數 佢直情唔理你,親人試過,所以佢俾人標參,親人心都涼埋,以經咁有錢,何必刻薄人家嘅血汗錢呢?
牠個死仔,同 best man 埋份做生意,食埋人地果份, 人地都好有實力,吾順氣同牠打官師,玩左好多$,最終拎返自己果份!

Best man 都好 friend la, 照食!

做工程,出哂名,吾比尾期~

@大叔5935 温馨提示,請準備開帖!

引用:

牠叫做工程果D公司,自己去同 Bank 拎 loan,!

引用:
原帖由 oldpopo 於 2020-2-15 09:36 PM 發表

李氏家族全部都係揸乾香港人嘅血汗錢嘅仆街
想當年佢地請內地黑工起樓到差唔多收樓就報海關拉曬啲黑工,工人血汗錢一分錢都攞唔返

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-2-15 03:38 PM 發表

咁我好少少,我識織簡單嘅衫同頸巾嗰啲
我以前好中意織嘢,自學睇住pattern織。

引用:
原帖由 oldpopo 於 2020-2-15 09:39 PM 發表

咁唔可以告佢嗎
你比得起堂費玩?牠背後咩律師團隊?

引用:
原帖由 超級委屈的手背 於 2020-2-15 09:41 PM 發表

想當年佢地請內地黑工起樓到差唔多收樓就報海關拉曬啲黑工,工人血汗錢一分錢都攞唔返
炒樓白手套黨,全部都係牠

引用:
原帖由 超級委屈的手背 於 2020-2-15 09:41 PM 發表

果時成日聼到呢啲新聞,多數係佢地盤出事?

引用:

咁真係好趴街難為班黃屎仲當佢神咁拜, 話佢有良心, 我呸

引用:
原帖由 ahmei 於 2020-2-15 09:45 PM 發表

果時成日聼到呢啲新聞,多數係佢地盤出事?
其實好多大發展商都有,我都係網上睇下資料

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]