• 瀏覽: 454,181
  • 回覆: 7,407
  • 追帖: 148
+627
引用:
原帖由 賭爸 於 2020-2-15 01:04 PM 發表

y  仲有買葵花瓜子都好抵  
天貓超市葵瓜子好少選擇依家, 睇怕要等一排補番啲貨先得...

再次令人想不到的是,今年已屆67歲的夏寶龍,在毫無先兆下,臨危受命兼任港澳辦主任,為中央重整港澳工作系統「打前鋒」。夏跟駱惠寧一樣都是出身封疆大吏,有別於以往長期從事港澳工作出身的技術官僚。中央起用擁有豐富地方管治經驗的大吏掌管港澳體系,足見中央提升了對香港問題的關注程度。

https://www.hk01.com/政情/434718/夏寶龍掌港澳辦-政治生涯三度峰迴路轉-入官場前打過這份工

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2020-2-15 03:22 PM 發表
再次令人想不到的是,今年已屆67歲的夏寶龍,在毫無先兆下,臨危受命兼任港澳辦主任,為中央重整港澳工作系統「打前鋒」。夏跟駱惠寧一樣都是出身封疆大吏,有別於以往長期從事港澳工作出身的技術官僚。中央起用擁有豐富地方管治經驗的大吏掌管港澳體系,足見中央提升了對香港問題的關注程度。

https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/434718/%E5%A4%8F%E5 ...
最重要睇得又打得

引用:
原帖由 GoldenNala 於 2020-2-15 03:21 PM 發表
請問係天貓買竹廁紙丶抽紙的師兄師姐
竹紙是否有布的感覺?
竹廁紙容易分解嗎?
普通廁紙咁唔係布,但係無漂白所以係原色同有少少竹嘅味道,我用140克嘅未試過塞廁所

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-2-15 03:29 PM 發表

最重要睇得又打得
我會唔會好快夢境成真?

今天搭粒果陣,有隻野推一大架手推車,成車都係口罩,再加埋手拎一堆,結果俾人狂串到唔出聲

引用:
原帖由 落漠失控的西瓜 於 2020-2-15 03:15 PM 發表

我讀書家政堂, 織手套係請槍我媽, 車衫係請槍我爸
咁我好少少,我識織簡單嘅衫同頸巾嗰啲

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-2-15 03:32 PM 發表

我會唔會好快夢境成真?
就係過唔到法官過關
係輕判 吹佢唔脹
監牢唔夠位都噏得出
所以要輕判

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-2-15 02:27 PM 發表

要相信

不相信一樣嘢

需要驗證

驗證係要「撿驗證據」,不是yc果種求其加兩粒英文字”fc”就等於驗咗。

口行行嘅傳聞不可以當證據。

驗證有兩個方法:
1)你證明大陸數字係真
2)你證明大陸數字係假

咁你個case, 師兄認為可以點證明呢? 😏

我會推薦你
睇吓世衛嘅數字:https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/si ...
黃人就係用把講「不信」加兩粒漏左個k既fc。

你叫佢唔信既舉證,佢就一句話「大陸既野都好信」。好少少比條作故仔link你,話有人影到周圍係屍體無人去救人等等,拿,就黎有兩千名港人返港,問下戈兩千人係咪大家都睇到屍橫遍野飢民處處啦!呢d直頭唔駛fc係現身說法!

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-2-15 02:27 PM 發表

要相信

不相信一樣嘢

需要驗證

驗證係要「撿驗證據」,不是yc果種求其加兩粒英文字”fc”就等於驗咗。

口行行嘅傳聞不可以當證據。

驗證有兩個方法:
1)你證明大陸數字係真
2)你證明大陸數字係假

咁你個case, 師兄認為可以點證明呢? 😏

我會推薦你
睇吓世衛嘅數字:https://www.who.int/docs/default-source/cor ...
美國的流感數字跟死亡數字_都是推測,死亡人數都只是推測,實在不知YC是無知定係扮盲,要求大陸公報的數字包含隱報的.

黃人講野唔講証據, 只係叫你俾証據。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-2-15 03:38 PM 發表

咁我好少少,我識織簡單嘅衫同頸巾嗰啲
我都織過有花嘅冷外套,頸巾。果時我地好鍾意買pattern書黎學架。

引用:
原帖由 落漠失控的西瓜 於 2020-2-15 03:22 PM 發表

天貓超市葵瓜子好少選擇依家, 睇怕要等一排補番啲貨先得...
我買咗三隻松鼠既腰果同杏仁,呢度有谷友話唔錯,想試吓

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2020-2-15 12:17 PM 發表

依家生果金不分資產額就可以有三千幾數,過多十年退休人數激增時,香港就正式清光派對開始啦😆
好似要70歲以上並且要通過資產審查才可以領3千幾 否則就係1千幾

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-2-15 03:43 PM 發表

美國的流感數字跟死亡數字_都是推測,死亡人數都只是推測,實在不知YC是無知定係扮盲,要求大陸公報的數字包含隱報的.
班白痴宜家係香港仔攪嘈圈巴閉 鳩叫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]